Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Letecky na Velkou cenu Maďarska F1: dvě noci v hotelu se snídaní a vstupenka

4,8 / 5 CK SMart GO Maďarsko (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Tina

K vaší odpovědi…ano mé výpočty asi nebudou přesné, neb vaše provize by dle aktuálních cen musela činit více než 6000 Kč a s takovou výši jsem skutečně nepočítala. Je nějaký důvod nenapsal skutečnou kalkulaci? Myslela jsem, že je to podmínkou pro zveřejnění nabídky. Znovu musím napsat, že cena je opravdu exkluzivní :-(.

CK SMart GO

Dobrý den, skutečná kalkulace zájezdu se neuvádí nikdy a nikde, nevím proč jste si myslela, že je to podmínkou, ale opravdu tomu tak není.

Tina

Dobrý den, opravdu nemám ráda tahání lidí za nos. Třeba počítám chybně já, ale cena je hodně přestřelená. Mohu požádat o kalkulaci balíčku? Má kalkulace: cena vstupného zde byla zmiňovaná cca 70 eur, letenky jsou v současné době (bez přestupů, v avizovaných časech) k dispozici za cca 2500 Kč, hotely nejsou v Budapešti finančně nedostupné, pojištění v řádu dvou tří set korun. Zajímalo by mne jak se došlo k vámi uváděné kalkulaci. Možná by si Slevomat měl nabídky prověřit než je začne nabízet, navíc jako exkluzivní. Zde je exkluzivní pouze cena, nikoliv služby.

CK SMart GO

Dobrý den, Vaše výpočty nejsou bohužel přesné, co se týče ceny, tak je v ní dále započtena provize a DPH.

Marcela Mačková

Děkuji za odpověđ. Bylo by to super. Chtěla bych to koupit přiteli k narozeninám,ale tohle je financne dost narocny. A Budapest neni tak daleko..

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, v ceně pro jednu osobu je letecká doprava tam a zpět, 2× ubytování ve 2lůžkovém pokoji v 3* hotelu, 2× snídaně, 1× vstupenka na hlavní závod (29. 7. 2018)
General Admission
komplexní cestovní pojištění od ERV Evropské pojišťovny, které obsahuje i pojištění storna zájezdu
podklady k zájezdu (detailní popis všech tras – elektronicky či ve fyzické podobě)
informační servis
Tato cena platí při zakoupení zájezdu 2 osobami. Myslím si, že za tu cenu je to skvělý zážitek, samozřejmě se u nás můžete ale jen inspirovat do příštích let a vybrat si jiný dárek z naší nabídky. Myslím, že přítel bude i tak rád. :) Hezký den, Tereza.

Marcela Mačková

Autobusem by to nešlo? To nepořádáte? Díky za odpověď.

CK SMart GO

Dobrý den, zkusíme to s kolegy probrat a případně vypsat i autobusový zájezd.

Michal

Není to nějaké drahé? Vždyť general admission na neděli stojí 65 € a na celý víkend 70 €, a to by měla být ta nejvýznamnější položka…

SMart GO s.r.o.

Dobrý den, kompletní balíček s ubytováním, letenkami, pojištěním a vstupenkou momentálně máme za tuto cenu. Nejvýznamnější položka je v tomto případě hotel a letenky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru