Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zimní Praha z vozítka Segway: 30, 60 či 90 minut projížďky s průvodcem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin Gruľ

Dobrý večer mnel bych prozbu potřeboval bych zrušit objednávku jízdy na segwayi 60minut a potřeboval bych objednat 90minut.Poradi­te mi?

Slevomat.cz

Dobrý den, v rámci garance spokojenosti a 14-ti denní lhůty pro stornování bez udání důvodu jsem Váš nákup jízdy na Segwayi stornoval. :) S přáním hezkého zbytku dne, Tomáš.

Tomáš Kenovský

Zdravím, budeme se dvěma kolegy v Praze od 3.12 do 7.12. na školení, rádi bychom si tuto aktivitu vyzkoušeli, ale školení nám končí většinou kolem 16:00 odpoledne, tak jsem se chtěl zeptat zda jezdíte i ve všední dny a za tmy?

Díky za info

Segway Tour

Dobry den, neni problem…jezdime i ve vsedni dny a za tmy pouzivame osvetleni…neni ani problem pred zakoupenim voucheru zavolat a udelat si nejpre rezervaci a pak si voucher koupit.
Michael, segwaytour team

Káťa Gloserová

Dobře a když k Vám příjdu a požádám o vytisknutí dárkově, co proto musím udělat? Stačí jim ukázat voucher v aplikaci nebo v e-mailu? Stojí to něco a kolik?

Slevomat.cz

Dobrý den, Káťo, stačí nadiktovat e-mail, ze kterého jste voucher kupovala. Jsme tu pro Vás od 9 do 21 hodin každý den. Krásný den :-)

Káťa Gloserová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když si ten voucher koupím, tak jestli je možné zaslat mi ho na adresu, chtěla bych ho dát k Vánocům.

Slevomat.cz

Dobrý den, Káťo, voucher dostanete e-mailem, tudíž si ho můžete doma vytisknout. Pokud byste měla zájem, je tu ještě možnost nechat si ho vytisknout dárkově na našem zákaznickém centru v OC Nový Smíchov. Krásný den :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru