Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstupenky na hudební představení do RockOpery, prvního divadla pro rockery

4,7 / 5 RockOpera Praha Praha - Holešovice  (mapa) 671 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
B

Budou ještě k dispozici vouchery na 2 vstupy.

Slevomat.cz

Dobrý den, držím pěsti, aby se paní Erika ozvala :-) !

Erika Sch.

dobry den, dostala jsem darek vouchr na 2 vstupenky a popravde neni to vubec muj salek kavy. Je mozne voucher stornovat bez vedomi kupujiciho? Nerada bych se dotkla dcery, ktera mi voucher darovala. Jestli ano, jaky je postup? Diky za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eriko, voucher je možné stornovat jen z emailové adresy, ze které byl pořízený. Pokud Vám tento druh zážitku nevyhovuje, ale nechcete dceru zklamat, zkuste lístky prodat, zájemci se jistě objeví :-)

Bohunka

Vzkaz pro Erich Sch,je možné předat? Rada bych koupila 2 vstupenky

erika

Bohunko, rada vouchery prodam. Kontaktujte me prosim na mailu sch.erika@seznam.cz… urcite se domluvime… :-)

MarionMary

Dobrý den, budete přidávat ještě voucher za 999,– Děkuji Králová

RockOpera Praha

Dobrý den, bohužel vouchery za 999,– již přidávat nebudeme. Ale můžete si zakoupit balíček 8 vstupenek, které ještě v nabídce jsou, a pak si je rozdělit po dvou vstupenkách na různá představení dle uvedené nabídky. :-)
Krásný den přeje Kamila Valová, RockOpera Praha

Olga

Dobrý den, nabízíte možnost si vyzvednout vstupenky na pokladně nebo eVstupenku kterou si vytiskneme na tiskárně. Je možno si nechat vytisknout vstupenky v síti Colloseum? Ráda bych ji darovala jako dárek. Děkuji Olga

RockOpera Praha

Dobrý den, Olgo. Ano, tato možnost tady je. Pro jistotu připojte svůj požadavek do poznámky, abychom neopomněli při rezervaci tuto variantu umožnit. :-) S pozdravem, Kamila Valová, RockOpera Praha

Iva

Dobrý den, hodí se návštěva ro i pro děti? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, pokud má Vaše dítko rádo náročnější divadelní představení, nevidím v tom problém. Hezký den Janča ;)

Dalibor Mevald

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, co znamená 1. kategorie? (Předpokládám, že se jedná o vstupenky, které normálně stojí 699,–, světle modrá zóna) Popřípadě jak je to s výběrem míst ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dalibore, 1. kategorie je označená červenou barvou. http://www.rockopera.cz/ceny – zde je plánek ;). Při rezervaci přes web. formulář http://rockopera.cz/slevomat, si můžete místa zvolit sám, dle volných kapacit, nebo nechat výběr na samotných zaměstnancích, kteří Vám najdou co nejlepší místa, co pujdou. Hezký den Janča ;)

Míša

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat plánujete ještě vypsat i jiné termíny představení Anna Karenina? A dále mě zajímá, zda je možné si vstupenky přímo vybrat, v objednávkovém formuláři po výměnu voucheru za vstupenky jsem tuto možnost nikde nenašla, vím, že se jedná o vstupenky I. kategorie, ale přeci jen sektorů, které toto označení splňují je více.

Předem děkuji za odpověď a jsem s pozdravem

 Míša

RockOpera Praha

Dobrý den, Míšo. Do konce sezóny bude patrně Anna Karenina jen jednou, takže bych s nákupem neváhala. Ve formuláři pro výměnu voucherů je dole kolonka poznámka. Tam můžete vepsat místa, která byste chtěla zarezervovat. 1. kategorie označuje cenovou skupinu, tzn. že máte nárok na 2 vstupenky v nejdražší cenové skupině.

S přátelským pozdravem, Kamila Valová RockOpera Praha

Barbora Dolejší

zdravím,
máte v plánu přidávat vouchery na 2ks vstupenek? Nestihli jsme je zakoupit a máme velký zájem.

Děkuji,
Dolejší

RockOpera Praha

Ano, budeme brzy přidávat. Sledujte Slevomat :-) Krásný den přeje Kamila Valová, RockOpera Praha

Pavel Maly

Dobrý den.
Voucher na 8 představení musím tedy uplatnit najednou. Nemůžu ho „rozčtvrtit“ a obdarovat 4 dvojice, které by si uplatnění zprostředkovali samostatně.
Děkuji P. Malý.

RockOpera Praha

Dobrý den, ano voucher musíte uplatnit naráz! Ovšem můžete si vybrat více představení (napíšete je do poznámky ve formuláři pro uplatnění voucheru). My Vám pak zašleme eVstupenky, které si vytisknete a rozdělíte dle libosti. Pokud chcete darovat každé dvojici ještě neuplatněný voucher, doporučujeme zakoupit verzi 2 vstupenky do 1. kategorie za 999,–. S pozdravem, Kamila Valová, RockOpera Praha

Petra Cvrkalová

Dobrý den, vztahuje se voucher i na představení Malý princ?
Děkuji.
P. Cvrkalová

RockOpera Praha

Dobrý den,
bohužel nevztahuje.
S pozdravem
Jiří Štraub
RockOpera Praha

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru