Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Sensory Blocks: kostky pro rozvoj jemné motoriky dětí + doprava zdarma

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Simona Škorpilova

Tak zrejme mi heslo jeste prijde. 🤔Zadne mi jinak neprislo ani potvrzovaci email. Zatim dekuji

KidTown

Dobrý den, Vaše objednávka se nám v systému objevila až dnes, platba tudíž byla připsána na účet. Dnes dojde k zabalení výrobku a vytvoření štítku do Zásilkovny, poté Vám teprve bude zaslána další informace ohledně vyzvednutí zásilky.
Děkuji za pochopení.

Barbora

Dobrý den, bohužel jsem „objevila“ nabídku až nyní a je vyprodáno, plánujete o navýšení počtu kusů k prodeji, popř. bude ještě znovu akce do Vánoc? Moc děkuji ta odpověď!

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro, zda bude tato akce znovu zatím nevíme, ale určitě doporučujeme nastavit si odběr nových nabídek daného partnera a třeba se zboží ještě do Vánoc objeví. :-) Krásný den.

Simona Škorpilova

Dobry den. Lze objednat pouze do zasilkovny? Ja jen,ze to je jen na jmeno. Abych je nezaplazila a pak tam nebyly🤔 dekuji

KidTown

Dobrý den, úplně Vašemu dotazu nerozumím. Pokud volíte Zásillkovnu, vždy uvedete i své telefonní číslo a email, na který Vám dorazí informace, že máte zásilku připravenou k výdeji a heslo, na jejímž základě Vám zásilku vydají. Pěkný den.

Klára

Dobrý den,
jak jsou prosím kostky odolné proti rozbití?
děkuji za odpvěď?

KidTown

Dobrý den, kostky jsou z pevného dřeva, vnitřek je plexisklo. Za dobu 3 let, co je máme v obchodě k dispozici na hraní se ještě nestalo, že by se nějaká rozbila. Jsou určeny dětem od 18ti měsíců, prošly všemi atesty, tudíž jsou bezpečné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru