Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Originální píseň od hudebního skladatele se jménem obdarovaného i dárce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Hana Brožová

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, co vše je možno napsat o oslavenci aby se potom náhodou nestal nějaký trapas při poslechu a zpívalo se tam třeba o ženě a on je vdovec…děkui za odpověd

Písně na přání

Dobrý den. V tomto případě je lepší osobní domluva. Neváhejte mi zavolat, vše si upřesníme. Velice děkuji. JH

Katka Machackova

Dobrý den, bylo by možné poslat nejdříve text a až poté hotovou písničku?

Písně na přání

Dobrý den, i text má autorská práva a jen tak Vám ho bohužel zaslat nemohu. Navíc je text nedílnou součástí písně. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Klára Šestáková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné doručit k objednávce i noty oné skladby?

Písně na přání

Dobrý den, přímo noty v této základní variantě nedodávám, ale mohu Vám zaslat zdarma akordový záznam písně. Velice děkuji za pochopení. S úctou JH.

Marie Šimicová

Dobrý den chtěla bych objednat píseň babičce a dědovi od dětí a vnoučat je to možné zahrnout do jedné písně? Děkuji

Písně na přání

Dobrý den. Každá písnička v nabídce je vždy pro jednoho obdarovaného. Vyjma písní Svatební a K výročí svatby. Ještě se dá udělat výjimka u písně Vánoční. Jinak darujících může být i více. Děkuji za pochopení. S úctou JH.

IVKA

Dobrý den,já nemám dotaz,ale velkou chválu.Objednala jsem písničku pro mého Jarouška k 70.naroz.....a při poslechu jsme plakali oba…byla moc krásná.Mockrát děkuji za tuto Vaši akci.Hodně štěstí,zdraví a nápadů. IVKA

Písně na přání

Dobrý den. Ze srdce Vám děkuji. Takováto zpráva vždy potěší:) Vždy mě těší, když písnička udělá radost. Mějte se moc hezky a ještě jednou děkuji! S úctou JH.

Alena Silnicová-Kotolanová

Dobrý den.Chtěla bych písničku pro vnučku (4 roky) a mohla by to být o ní a jejím kamarádovi koníkovi Bobo?A jak dlouho trvá složit píseň?Byla by do Vánoc?Děkuji

Písně na přání

Dobrý den. Ve slevové akci nabízím písničky unifikované v základních variantách a bližší specifikace zde bohužel není možná. Pouze s doplatkem. Dodací doba písničky je dle nabídky, tedy 3 –5 dní od objednání. S úctou JH.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru