Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz ferraty i slaňování a nocleh přímo na skále s večeří a snídaní pro dva

5,0 / 5 Horolezecká aréna Liberec  (mapa) 1 prodej

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva Eva

děkuji moc za odpověď, ale ještě mám jednu otázku, mohou toto absolvovat i úplní začátečníci co s lezením nemají žádné zkušenosti? Děkuji

Horolezecká aréna

Pakliže umí ovládat své nohy, ruce a hlavu, tak mohou i začátečníci. Naučíme je to, ale je třeba aby nebyli úplná nemehla. Kdo dělá jakýkoli sport i rekreačně, kdo se prostě hýbe, tak nebude mít problém i s našimi aktivitami.

Eva Eva

Dobry den, kdyz zakoupit tento poukaz, musi se uplatnit do 1.12.2017 nebo staci objednat a vyuzit voucher treba na jare 2018? Dekuji

Horolezecká aréna

Ano Evo, máte pravdu. Poukaz v této podobě se musí uplatnit do 1.12.2017. Trošku zimy k podzimu na skalách prostě patří a má i své nezapomenutelné kouzlo, na které každý horolozec rád vzpomíná. Mlha od úst, teplý čaj a krásný pocit, kdy se zimy zbavíte vlastním pohybem a zažehnete své vnitřní motory na lidské teplo, je zážitek jak z dětství. To jsme taky dokázali být trochu provhlí a mokří celí den venku. Můžeme Vám zapůjčit spacák s komfortní teplotou do –20°C a ty do začátku prosince nejspíš nebudou. Při přípravě marocké večeře se prsty ohřejí. Jediné, co nás může zastavit, je deštivé počasí, to se z bezpečnostních důvodů opravdu lézt nedá. Sníh už napadlý naopak na naše aktivity nevadí:-)
Pakliže chcete využít jarního počasí, sledujte naši nabídku. V předváčnoční čas připravujeme podobnou akci, kde bude platnost poukazu na jaro/léto 2018.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru