Nabídku Řidičem rallye káry Subaru Impreza WRX STI mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

V kůži závodníka: Rallye challenge v Subaru Impreza WRX STI

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Bruno

Dobrý den měl bych dotaz ohledně roku výroby a počtů koní

Showcars

Dobrý den, Subaru Impreza WRX STI máme ve vozovém parku dvě. Jedno s rokem výroby 2015, které má 330 koní a druhé s rokem výroby 2004 a to má 340 koní. Oba vozy jsou samozřejmě upravené a zde bohužel platí pravidlo, čím starší tím lze lépe upravovat. Pro informaci nový model Subaru Impreza WRX STI neplánujeme přidat do vozového parku, protože nové Subaru se moc nepovedlo a ty co máme ve vozovém parku jsou mnohem lepší co se týká zážitku z jízdy. S pozdravem, Showcars.

Christyna

Dobrý den,
nevím co si mám představit pod pojmem standardní havarijní pojištění. Kolika procentní je to spoluúčast při nehodě ? děkuji za odpověď

Showcars

Dobrý den, standardně je u sportovních vozů pojišťovnou spoluúčast stanovena na 10%, nicméně lze u nás na místě přikoupit spoluúčast nulovou. S pozdravem, Showcars.

roman cis

dobry den chci se zeptat je to manual nebo automat a zvladne to ukocirovat sedesatnik

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane, podle typu řadící páky si troufám říci, že je to manuál. Věk je jen číslo, pokud nemáte žádné velké zdravotní potíže, věřím tomu, že by to pro Vás neměl být problém, dovoluji si Vám zde napsat jedno motto, které používal můj otec, bývalý závodník – „Velké věci nevznikají tělesnou silou, mrštností a rychlostí, nýbrž z rozvahy, vážnosti a zdravého správného úsudku.“ Mějte se hezky a doufám, že si to plně užijete, Hezký den, David. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru