Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výlet do květinového parku Keukenhof, skazenu Zaanse Schans a Amsterdamu

4,7 / 5 CK2 Amsterdam - Nizozemsko 72 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zdeněk Tomášek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli při zakoupení voucheru je nutno vyplňovat jméno a příjmení na koho bude určen. Chtěl bych to dát jedno konkrétní osobě jako dárek + druhý jako bonus aby si podle vlastní vůle vybrala s kým pojede.
 Děkuji

CK2

Dobrý den, Zdeňku, vouchery lze koupit jen na jedno jméno, ale do 24 hodin byste se měl k zájezdu přihlásit na internetových stránkách naší CK – www.ck2.cz, kde je již nutné zadat jména osob, které se zájezdu skutečně zůčastní. Pokud nevíte, kdo pojede jako druhý, tak je třeba zadat údaje někoho jiného a následně osobu vyměnit! S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Tyna

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je tento zájezd vhodný i pro ty, kterým se hůře chodí – neujdou velkou vzdálenost.?
Děkuji za kladnou odpověď, K.

CK2

Dobrý den, ačkoliv nijak zvlášť fyzicky náročný tento zájezd není, za vyloženě vhodný ho pro tyto osoby označit nemůžete. Pro hůře pohyblivé ho tak spíše nedoporučujeme. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Tyna

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda jsou všechny prohlídky s českým průvodcem?
Jsou možné i rozchody po městech?
Děkuji za kladnou odpověď.

CK2

Dobrý den, Týno, děkujeme za Váš dotaz. Zahrady a skanzen si každý účastník prochází samostatně. Prohlídka města následně probíhá již s naším, českým průvodcem. Po prohlídce má poté každý individuální volno a čas tak může v Amsterdamu strávit dle vlastních představ. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Michal

Dobrý den, je možné na jeden termín pro dvě osoby? Děkuji a s pozdravem, Michal

CK2

Dobrý den, Michale, bohužel přesně nerozumíme Vašemu dotazu. Pro upřesnění nás kontaktujte na tel. čísle 737 527 178 nebo na emailu recepce@ck2.cz. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Terka

Dobrý den, je možné doplatit výlety také z flexipassů? Dě­kuji

CK2

Dobrý den, Terko, je nám líto, ale tento způsob platby možný není. Děkujeme za pochopení. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Nikola Bernhardtová

Dobrý den, prosím Vás do kdy trvá tato nabídka ?
Děkuji za odpověď s pozdravem Nikola B.

CK2

Dobrý den, Nikol, v tuto chvíli je nabídka této akce inzerována do 29. 11. 2017. S pozdravem, kolektiv Cestovní kanceláře CK2.

Petra Lucká

Dobrý den,
můžu se prosím zeptat, kolik hodin se stráví v Amsterdamu? :) , cca v kolik hodin je příjezd do města a večerní odjezd?

Děkuji moc

CK2

Dobrý den, Petro, příjezd do Amsterdamu je plánovaný na cca 13:00 a odjezd po 23:00. S přáním hezkého dne, kolektiv cestovní kanceláře CK2.

Simona

Dobry den.
Mohu se zeptat, jesli je možné i zájezd na více dní.Krasný den. Děkuji moc

CK2

Dobrý den, Simono,
naše cestovní kancelář nabízí pouze tento třídenní zájezd s jedním prohlídkovým dnem. S přáním hezkého dne, kolektiv cestovní kanceláře CK2.

Erik Němec

3 dny 0 noci známená co?
A to musím očumovat blbé sýry a tulipány nebo se po příjezdu můžu odebrat do Coffee shopu hulit trávu. Děkuji

CK2

Dobrý den, Eriku, tři dny a nula nocí znamená, že se jedná o třídenní zájezd bez ubytování. Cesta do a z Holandska se absolvuje přes noc, a tak není ubytování možné. Co se týče programu, tak tento náš zájezd zahrnuje návštěvu květinových zahrad Keukenhof a skazenu Zaanse Schans s typickými větrnými mlýny a tradičními řemesly. V odpolední části je plánována návštěva Amterdamu. V Amsterdamu je možné místo prohlídky města s naším průvodcem a plavby po kanálech strávit čas dle vlastních představ. I tak, dle Vašeho dotazu soudíme, že pravděpodobně nebude tento program pro Vás ideální, a proto doporučujeme využít nabídky jiné cestovní kanceláře. S přáním hezkého dne, kolektiv cestovní kanceláře CK2.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru