Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Degustační prohlídka Novoměstského pivovaru pro dva vč. 2 l piva na doma

4,6 / 5 Novoměstský pivovar Praha - Nové Město  (mapa) 1 000 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kamila Zadražilova

Dekuji za info…divala jsem se znovu do emailu ale ani novy neprisel,muzete mi jej preposlat na jiny email : zakam2103@gmail.com ? JE MOZNE ze jsem trvale odstranila ze spamu Vasi emalilovou adresu a ted mi od Vas nic nechodi.😅

Slevomat.cz

Dobrý den, omlouvám se za nesrovnalosti. Objednávka byla stornována partnerem z důvodu nepříchozí platby. Pravděpodobně jste špatně vyplnila některý z údajů, peníze by se Vám brzy měly vrátit na účet. Doufám, že Vás zaujme nějaká z dalších nabídek a užijete si ji :) Hezký den

Kamila Zadražiliva

Dobry den,mohu se zeptat kdy prijde voucher k objednavce 4641319319.Platba probehla 24.11.2017 vkladem na ucet Moneta

Slevomat.cz

Dobrý den, zkuste se podívat do spamů, občas se nám tam vouchery zatoulají. Pro jistotu Vám posílám voucher ještě jednou. Hezký den :)

Kristýna Frýdová

Dobrý den. Mohu vědět zda podobná nabídka bude ještě do Vánoc? Prošvihla jsem o pár hodin a velice mě to mrzí, chtěla jsem ho darovat na Vánoce. Děkuji za odpověd

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno, na tuto otázku Vám momentálně nejsem schopna odpovědět, ale pokud mohu poradit, nastavte si odběr novinek od tohoto partnera ať Vám podobná nabídka neuteče. Hezký den Jana

Mirka

Dobrý den,
za jak dlouho prosím dorazí voucher? Platila jsem převodem přes účet dne 22.11. a dnes ještě na emailu není, info bylo, že dorazí za 2 dny. Je někde problém nebo je ještě brzy?

Slevomat.cz

Dobrý den, Mirko, vouchery jsem Vám poslala e-mailem znovu, tak snad už dorazily. Krásný den a užijte si to :-)

Soňa

Dobrý den,

reaguji na poslední odpověď. Zpětnou vazbu jsem Vám zaslala přes messenger dne 29.9. v 9:29. Předpokládám, že buď majitelé nebo zaměstnanci tam snad mají přístup… Pokud ne, velmi ráda, Vám zprávu znovu přepošlu.

Novoměstský pivovar

Dekuji, používáme jen email: sales@npivovar.cz nebo telefon, budeme rádi, když nám zprávu zašlete. Přejeme příjemný den a děkujeme.

Soňa

Tuto nabidku jsme vyuzili v predchozi akci, konkretne 10.7. Shrnu to takto: jidlo podprumerne, pivo vyborne a vyklad pana sladka zajimavy. Meli jsme stesti na starsiho cisnika z tzv. stare skoly, ktery se k nam choval velmi uctive. Asi za dva mesice jsme tam vyrazili znova tentokrat jen na pivo. Byli jsme doslova zdeseni jednanim cisniku. Neprijemni, neochotni, drzi. Byli jsme svedky, jak jeden mladsi cisnik zvysil hlas na starsiho pana, kdyz se zeptal, zda na nej nezapomneli s objednavkou piva. Meli jsme tu “cest” potkat i cisnice zeny ( zamerne nepouzivam vyraz damy). To jsme opravdu snad nezazili. Uz pohledem daly najevo, ze jim jsme na obtiz a celkove hledely dost nepratelsky. Takze pivo jsme ani nedopili a sem uz nikdy nevkrocime. O cele situaci jsem dala info i majitelum restaurace. Dodnes se nevyjadrili, takze ocividne je jim jedno, ze neprofesionalitou svych zamestnancu prichazeji o zakazniky.

Novoměstský pivovar

Vase zkusenost nas moc mrzi. S tak dlouhým casovým odstupem, je však těžké pátrat, kdo právě obsluhoval. Všichni číšníci i servírky mají na košili právě pro tyto případy jmenovky. Taktéž netuším komu jste dávali info, ale majitelům určitě ne, protože by se to v zápětí řešilo. V každém případě se alespoň dodatčně touto cestou za chování zaměstnanců omlouváme. Každý podnět jak kladný tak záporný je pro nás užitečný a dává nám prostor se zlepšovat.

Jana Feketová

Máme objednáno,už aby byl r.2018

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, to jsme rádi, že se těšíte. :-) Ono to uteče jako voda, zatím si můžete užívat kouzla Vánoc. Krásný den, Míša

Lukáš

Dobrý den, jaké dny v týdnu je možnost tento voucher využít?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši, voucher je možné využít kdykoliv po předchozí rezervaci na čísle 602 459 216. Krásný den a dobrou chuť :-)

Jitka Streitberg

Dobrý den, jak je to s prohlídkou v angličtině? Dá se nějak dokoupit či objednat? Děkuji za odpověď.

Novoměstský pivovar

Dobrý den, prohlídky nabízené přes Slevomat jsou pouze v češtině. Pokud máte zájem o cizojazyčnou prohlídku, můžete vybírat z prohlídek na našem webu a domluvit si termín telefonicky nebo mailem na sales@npivovar.cz
 http://www.npivovar.cz/cz/prohlidky/

tereza

Dobrý den, dá se prosím třeba dokoupit degustace i pro druhou osobu, aby každý měl 4 vzorky? Děkuji Tereza

Novoměstský pivovar

Dobrý den Terezo, pivní degustace se dá i doobjednat. V nápojovém lístku jsou dva typy, tato stená v ceně 130Kč nebo pivní ochutnávka (ochucená piva) za 200Kč.
 http://www.npivovar.cz/cz/napojovy-listek/

Josef Kotýnek

Dobrý den,vrátil bych se k předešlému dotazu Jany.Tvrdíte,že je voucher určen pro dvě osoby,pak nechápu proč je degustace (ochutnávka )určena pro jednu osobu.Děkuji,Jo­sef .

Novoměstský pivovar

Dobrý den Josefe, voucher je skutečně koncipován pro dvě osoby. Pivní ochutnávka obsahuje 4 skleničky piva, takže každá osoba vyzkouší dva vzorky :)

Marek Růžička

Dobrý den,

platnost je od 15.1. 2018 nebo je možné využít již nyní?

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, platnost tohoto voucheru je skutečně až od 15.1.2018. Krásný den, Simča

Hedviga Klepáčková

Dobrý den,
je možná prohlídka v kteroukoliv denní dobu?
 Děkuji

Novoměstský pivovar

Dobrý den, prohlídky jsou možné po předchozí rezervaci během otvírací doby každou celou hodinu. Poslední prohlídka je v 18h.

Jana Vlachová

Omlouvám se, už jsem dočetla do konce:-) pro 2 osoby. Objednávám:-) a daruji manželovi…

Novoměstský pivovar

Už se na vás těšíme, manželovi určitě tímto dárkem uděláte radost.

Jana

Dobrý den, asi se zeptám hloupě, ale prosím voucher je pro 1 nebo 2 osoby?
Děkuji Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, tento voucher je určen pro dvě osoby. Krásný den, Simča

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru