Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Do Krkonoš ve dvou i s rodinou: Pobyt v apartmánu se snídaní i něčím navíc

3,6 / 5 Apartmány Helas***+ Rokytnice nad Jizerou (mapa) 81 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Sylvie

Dobry den, chteli bychom v kvetnu nebo cervnu na 4 nebo 6 noci. Je mozne koupit vice voucheru a scitat je? Mame deti 4 a 1 rok. Je mozny voucher pro 2 osoby a doplatit starsi dite a k tomu mit male dite ve vlastni postylce zdarma? Dekuji

Apartmány Helas***+

Dobrý den,
přesně jak popisujete to lze uskutečnit :-)
s pozdravem,

Tomáš Dudík

Dobrý den, měl bych zájem o rodinný voucher 2 dospělí + 2 děti na dvě noci, tři dny. Máte volno kdykoliv v termínu 12–18.3 ?
A byla by možnost voucher kdyžtak prodloužit o 1 noc? Kolik by byla cena ?- vidím že tento voucher na 3 noci je již vyprodaný..děkuji.

Apartmány Helas***+

Dobrý den,
v požadovaném termínu 12.-18.3.2018 je možné rezervovat s možností prodloužení . Cena za 1 noc navíc je účtována ve výši 2000,–Kč s polopenzí nebo 1500,–Kč se snídaní za všechny osoba.
V případě zájmu nám dejte vědět na apartmanhelas@email.cz a my Vám rezervaci vytvoříme a zašleme potvrzení,
s pozdravem,

Alexandra

Dobrý den, koukám že mate variantu pro 2 osoby v terminu od 25–27.1.2018, ale rodinnou variantu nemáte – je to nějaký omyl, nebo nemáte větší pokoje v tomto termínu? Mám 2 děti 7 a 4 let.
Předem děkuji za odpověď
Alexandra

Apartmány Helas***+

Dobrý den,
v daném termínu můžeme nabídnout poslední volný apartmán pro 4 osoby. V případě zájmu nám dejte vědět na apartmanhelas@email.cz a my Vám rezervaci vytvoříme a zašleme potvrzení,
s pozdravem,

Karolína Hejzlarová

Dobrý den,lze uhradit tento voucher fakturou?Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se na obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“."

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme. Samozřejmě chápeme, že vyřizování proforma faktury může zabrat trochu času a proto vám na připsaní platby výjimečně počkáme týden. Hezký den, Tereza

Andrea

dobrý vecer,byl by volný termin 26.1–28.1.18 pro 2 dospelý a 2 deti?

Slevomat.cz

Dobrý večer, informace ohledně volných termínu Vám ochotně sdělí na tel. 775 555 044 nebo 774 732 156. Vo­lejte od pondělí do pátku od 10.00 do 16.00. Hezký den Jana

Apartmány Helas***+

Dobrý den,
v tuto chvíli je požadovaný termín již zcela obsazen, omlouváme se.
V případě zájmu o jiný termín nám dejte vědět. Veškerou obsazenost lze také sledovat on-line na slevovém portálu Slevomat,
s pozdravem,

Dita Čiháková

Dobrý den,
dá se někde poblíž apartmánů bobovat nebo sáňkovat?
Děkuji.

Apartmány Helas***+

Dobrý den,
nejbližší kopec na bobování a sáňkování je cca 350 m od apartmánů,
s pozdravem,

Víťa

Dobrý den, kolik stojí prodloužení voucheru o 1 noc? Děkuji

Apartmány Helas***+

Dobrý den,
podloužení o 1 noc je samozřejmě možná a je účtována dle platného ceníku, což záleží na termínu ubytování, jelikož se ceny liší dle období.
S pozdravem,

Martin Čermák

Dobrý večer, je možné přijet s třemi dětmi??? A je možné rozšířit o to třetí dítě voucher??? Rádi bychom dali tento pobyt synovi s rodinou k vánocům.

Apartmány Helas***+

Dobrý den,
samozřejmě lze dorazit se třemi dětmi a rozšířit voucher o třetí osobu, jen je nutné toto nahlásit u rezervace, abychom Vám mohli přiřadit dostatečně veliký pokoj.
S pozdravem,

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru