Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Sbalte děti do Branického divadla na dětské představení Káťa a Škubánek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Martina

Je možné přijít i třeba půl hodiny před představením a koupit si lístky na místě ? samozřejmě za méně výhodných podmínek, jen zda tam ta možnost je.

Divadlo D5

Dobrý den, tato možnost je. Pokladna bude otevřena.
Díky D.

Martina

Dobrý den,
a je potřeba mít i lístek pro dvouleté dítě, když by sedělo na klíně…ani si to jinak představit nedokážu. Beru, že 5-ti leté dítě by muselo mít lístek, ale i to dvouleté?

děkuji.

Divadlo D5

Dobrý den, dvouleté dítě mít tedy asi lístek nemusí, ale pohádka je vhodné pro děti od 3 let. Myslím, že menší děti to ještě nevydrží.
Díky Dita

Jitka R-k

Poprve na Slevomatu opravdu ne. 22.4. jsme na tomto predstaveni byli a bylo to za 79,– ;)

Slevomat.cz

Krásný den, Jitko. :) Jéé, opravdu? Tak to máte štěstí, protože teď se představení ujal hostující soubor, který se u nás vyskytl opravdu poprvé. Vy tak alespoň můžete porovnat, které zpracování divadla Vás zaujme více. :) Dejte nám vědět ;) Zdraví Janča

Jitka R-k

Pak nerozumim proc k teto nove nabidce davate fotky toho predstaveni, ktere uz tu bylo…
Nicmene znovu se nechystame. Diky :)

Gabriella

8. 4. 2017 Snehurka – Branicke divadlo listek 69 Kc. Kupovala jsem zde na Slevomatu.
25. 3. 2017 Zlatovlaska – Branicke divadlo 79 Kc. Kupovala jsem zde na Slevomatu.
A konecne 5. 3. prímo premiera vaseho predstaveni Kata a Skubanek – Branicke divadlo – kupovala jsem zde na Slevomatu – lístek 59 Kc a byla zde i autorka hry.
Takze tolik k Vasi odpovedi. O konkurenci je zbytecne mluvit – Minor je uplne jiny level. Jde mi o to, ze se inzerejute, ze jste zde poprve, nejste a navic jste o jednou tolik drazi, nez jste tu byli v breznu a dubnu. Mate pravdu, Maugliho jsem se spletla, to byl Gong. Ale zbytek jsem se nespletla a mam je v prehledu zaplacenych objednavek. Zdrazili jste, nechapu duvod, tak z nas nedelejte blbce.

Divadlo D5

Bohužel se díváte na místo konání ( Branické divadlo) , ne na divadelní soubor jako takový. Pronajímáme si sál v Branickém divadle, stejně jako spousta jiných divadelních souborů. Ceny lístků se pak mohou lišit. Je na každém souboru, za jakou cenu lístek prodává. Děkuji Dita Zábranská

Gabriella

Tato nabidka tu neni poprve, jen ma poprve tak drahe vstupne! 5.3. jste pres Slevomat nabizeli premieru Kati a Skubanka za 59 Kc listek.
Dale jste davali Snehurku za 69 Kc, Zlatovlasku uz za 79 Kc, Maugliho za 79 Kc.
Ted jste uz na cene pres 100 Kc???
Tak takovou cenu ta predstaveni skutecne nemaji. Akorat tim ztracite detske divaky a jejich rodice. My k vam za 450 Kc (2 deti + 2 dospeli) fakt nepujdeme.

Divadlo D5

Dobrý den, pohádky Sněhurka, Zlatovláska a Mauglí vůbec nejsou v našem repertoáru. Ani nevím o jaké divadla se jedná. Pravděpodobně se jedná o menší představení komornějších divadel, které si stejně jako my, hostují v Branickém divadle. My jsme velké divadlo, jako konkurenci mohu uvést divadlo Minor ( 120 kč) nebo hrajeme v centru V Divadle bez Zábradlí (179 kč). pro srovnání lístek do kina dnes stojí 189 Kč. Rozumím, že si to někteří lidé nemohou dovolit, ale bohužel s tím nic neudělám. Zkuste se podívat na program kulturní domů, tak je možná vstupné levnější. Kvalita však bude přímo úměrná ceně vstupenky. Hezký den. Dita Zábranská

Věra

Je třeba mít dva lístky,když půjde jeden dospělý a tříleté dítě?

Divadlo D5

Dobrý den, ano, pro dítě musíte mít lístek zvlášť. Dekuji moc. Dita Zábranská

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru