Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Naučte se šít oblečení i doplňky: kurzy s krejčím Tomášem Dočkalem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jolana Novotná

Dobrý den, na jakých šicích strojích se u vás šije? Mám doma nový overlock a tento měsíc plánuji koupi coverlocku, mám amatérské zkušenosti se šitím na rovnostehu a ráda bych se lépe zaučila, jak ovládat a šít na overlocku a coverlocku. Děkuji předem za odpověď.

Krejčovství Dotchi Tomáše Dočkala

Dobrý den, paní Novotná, klasické šicí stroje mám v různých verzích, jak základní mechanické tak i elektronické poloprofesionální a profesionální. Je tedy možné si vybrat a učit se na stroji jež je nejpodobnější tomu, jaký má účástník kurzu i doma. Stroje jsou značek Brother, Juki, Gritzner a Singer. Závěrečné šití triček probíhá na overlocku Janome 990 D. Coverlock nevlastním, jelikož overlock stačí a používám jej i na zakázkovou výrobu triček, mikin, tepláků, šatů z pletenin ad. V případě zájmu je možné učit a šít i na Vašem vlastním stroji. S pozdravem a přáním pěkného dne Tomáš Dočkal.

Hana Míčová

U středečního kurzu máte trvání 10 – 20 h včetně obědové přestávky. Předpokládám, že se jedná o chybu a bude to 17 – 20h bez přestávky?

Krejčovství Dotchi Tomáše Dočkala

Dobrý den, paní Míčová, předběžně jsou pondělní a středeční kurzy naplánovány na 17–20 hodin. Nicméně Slevomat změnil rozsah na 10–20 hodin. Tuto změnu jsem nechal z toho důvodu, že nechávám otevřenou možnost se se zájemci kurzů ještě dodatečně na konkrétních časech domluvit a přizpůsobit se jejich časovým možnostem. :)
S pozdravem a přáním pěkného dneTomáš Dočkal.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru