Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kyselina hyaluronová v nejvyšší koncentraci 3 % s protěží alpskou, 30 ml

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Ivana

dobrý den, koupila jsem si při minulé akci u vás 30 ml kyseliny hyaluronové a byla jsem spokojená. V čem je lepší tato akce, obohacená o protěž alpskou? Je lepší na zimu, než ta bez protěže? Zvažuji, jaký přípravek koupit. Mám normální pleť, 36let, vrásky zatím minimálně, používám spíš jako prevenci :-)

Naturevital

Dobrý den paní Ivano, těší nás že jste s našimi produkty spokojena :-) a děkujeme Vám za Váš dotaz. Koncentrát s Kyselinou hyaluronovou a s Protěží alpskou je (stejně jako koncentrát 100% čistá kyselina hyaluronová) účinný na redukci a vyhlazení jemných, vyplnění hlubokých a oddálení vzniku nových vrásek. Protěž alpská patří mezi silné antioxidanty, má hojivé a protizánětlivé účinky a významně tak podporuje ochranu pleti před volnými radikály a negativními vlivy. Společně s Panthenolem, s olejem z Makadamiových ořechů a s výtažky ze zeleného čaje a bílého lotosu podporuje hojení, regeneraci a zklidnění pokožky, pleť zjemňuje a zvláčňuje a udržuje ji ve zdravém stavu a zpomaluje stárnutí pleti. Přejeme Vám hezký den.

Lenka Paroubková

Dobrý den,
pokud objednám další zboží z uvedených www. stránek, bude mi zasláno
v rámci 1 zásilky a je možné na něj využít již uvedený kupón s 10 %ní slevou?
Díky za odpověď, hezký den
 Lenka

Naturevital

Dobrý den paní Paroubková, děkujeme za Váš dotaz. Ano, zboží lze takto sloučit se zbožím z www.naturevital.cz do jedné zásilky, s jedním poštovným a s již uplatněnou slevou. Připojujeme návod jak postupovat. Po zakoupení a uhrazení produktů zde na portálu Slevomat.cz nás prosím co nejdříve kontaktujte na info@naturevital.cz (včas před odesláním zakoupeného zboží) a uveďte Vaše údaje a číslo Vaší objednávky/nebo čísla objednávek ze Slevomatu a požadované zboží z www.naturevital.cz. Na toto přiobjednané zboží již bude uplatněna sleva 10% a je možné hradit dle domluvy buď platbou předem nebo dobírkou a zaslat společně se zakoupeným zbožím z portálu Slevomat v jedné zásilce, bez platby dalšího poštovného. 2) Nebo je možné provést objednávku na www.naturevital.cz a do poznámky uvést požadavek o sloučení se zbožím objednaným na portálu Slevomat (nutné uvést číslo obj. z portálu). Následně bude objednávka z naší strany upravena a potvrzena, a to tak že bude uplatněna sleva 10% a odečteno poštovné (pokud bude v objednávce vygenerováno). Rádi Vám poradíme i na naší zákaznické lince, na čísle +420 7777 80 922. Přejeme Vám hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru