Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Mixit: exkluzivní podzimní balíček namixovaný pouze pro Slevomat

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Martin

Dobrý den, na to jsem se neptal. Chtěl jsem vědět, jestli bude balík odeslán prostřednictvím služby „Balík Do ruky“ nebo služby „Doporučený balíček“( v případě, že si vyberu Českou poštu)?

Mixit.cz

Martine, balík bude odeslán prostřednictvím služby „Balík do ruky“. Hezký den.

Martin

Dobrý den, přes Českou poštu zasíláte jako Balík Do ruky nebo Doporučeně? Děkuji

Mixit.cz

Děkujeme za zprávu. Je nám líto, ale službu „Balík na poštu“ nenabízíme, ale dopravce Vás bude předem kontaktovat, tak se s ním můžete domluvit, aby zásilku ponechal na Vámi zvolené pobočce České pošty.

Michaela Janská

Dobrý den,

chtěla jsem si balíček koupit, protože u vás nakupuji dost často, ale tento týden už není možný osobní odběr? Bude tato možnost dopravy opět k dispozici? Objednávku jsem plánovala na tento týden, minulý týden tato možnost ještě byla a teď už ne. Děkuji mockrát!

S pozdravem
M. Janská

Mixit.cz

Dobrý den, omlouváme se, pro tuto akci již osobní odběry nestihneme zprovoznit. Akce končí 14.10. Slibujeme, že při budoucí nabídce na Slevomatu již osobní odběry budou možné po celou dobu trvání. Budeme rádi, pokud však využijete bezplatných osobních odběrů na naší stránce www.mixit.cz, kde jsme tento týden připravili nový výhodný balíček. Hezký den. Štěpán

Jitka Jakoubková

Dobrý den, srovnala jsem cenu Vašeho balíčku s cenami na Vašich internetových stránkách (včetně přepočtení ceny a gramů) a vyšlo mi, že pokud zaplatím poštovné vyjde cenově úplně stejně. Myslela jsem, že nabídka na Slevomatu by měla být výhodnější jinak nemá žádný smysl.

Mixit.cz

Dobrý den, balíček by bez slevy stál 535 Kč a po připočtení dopravy vyjde na Slevomatu na 498 Kč. Menší balení Podzimního mixu a Borůvkovice kaštanové jsou navíc namíchané exkluzivně pro Slevomat a na Mixit je aktuálně nelze koupit. Hezký den.

Katka

Dobrý den,
takže jestli to chápu dobře, při nemožnosti osobního odběru zaplatím 500 Kč a finální sleva je 35 Kč. To se opravdu vyplatí. To mi připomíná nedávnou akci nejmenovaného obchodního řetězce, který prodával rohlíky se slevou ! 10 haléřů ! a myslel, jak obrovskou slevu dává. Fakt děláte z lidí hlupáky :-)

Mixit.cz

Dobrý den, mrzí nás, že vás naše technická obtíž odradila od nákupu. Budeme se snažit ji v následujícím týdnu odstranit a osobní odběry opět umožnit, dopravu budeme samozřejmě i nadále dotovat, aby zůstala na 49 Kč. Hezký den.

Patrik

Popravdě jste tuhle akci moc nevychytali… Osobní odběr není možný, kombinace objednávky s mixit.cz taky možná není. To jste raději na slevomat měli dát dárkové poukazy, aby se daly použít na cokoli, a bylo by to bezproblému a všichni by byli spokojeni.

Mixit.cz

Děkujeme za zpětnou vazbu, Patriku. Za nemožnost osobního odběru se omlouváme. Věříme, že vám udělají radost i jiné výhodné akce na našich stránkách www.mixit.cz.

Martina

Dobrý den, ale hned na začátku byla možnost zdarma vyzvednuti na pobočce. Proč nyní ta možnost už není? Děkuji

Mixit.cz

Dobrý den, bohužel jsme museli z technických důvodů tuto metodu na Slevomat pozastavit. Vina je bohužel na straně cereálního království. :( Slevomat je v tom nevinně. Omlouváme se. Na našich stránkách www.mixit.cz lze však zvolit i osobní odběry zdarma.

Eliška

Dobrý den, šlo by změnit 400g maly pečeny podzim za něco jiného bezlepkoveho? Dě­kuji

Mixit.cz

Dobrý den, sestava balíčku je bohužel neměnná. Pokud byste ráda vyzkoušela jiné produkty, zveme Vás na www.mixit.cz, kde máme spoustu novinek a dobrot k otestování. :) Štěpán

Monika

Dobrý den, dá se balíček vyzvednout na nějakém odběrném místě osobně bez zaplacení ceny za přepravu?
Děkuji.

Mixit.cz

Dobrý den, v tuto chvíli nabízíme u této speciální nabídky doručení pouze formou PPL nebo České pošty.

Jindra Norkova

Je možné k balíčku ze Slevomatu ještě něco doobjednat?

Mixit.cz

Dobrý den, bohužel na Slevomatu lze objednat jen tento exkluzivní balíček. Pokud byste ráda vyzkoušela i další produkty, zveme Vás na www.mixit.cz, kde máme spoustu novinek a dobrot k otestování. :) Štěpán

Lenka

Dobrý den,
bylo by možné vyměnit kávovou mixitku za nějakou jinou?

Mixit.cz

Dobrý den, sestava balíčku je bohužel neměnná. Pokud byste ráda ochutnala jinou Mixitku, budeme rádi, pokud nás navštívíte na www.mixit.cz, kde si lze namíchat vlastní mix Mixitek. Štěpán

Zdeňka Sklenářová

Dobrý den, ráda bych zboží objednala jako dárek Vánocům, jaké má datum spotřeby? Děkuji za odpověď. Zdeňka S.

Dagmar Kunická

Pro paní Sklenarovou – u všech je expirace napsaná… :-)

Mixit.cz

Dobrý den, v pravém sloupci najdete všechny data spotřeby tedy „expirace“, jako dárek k Vánocům lze tento balíček bez obav věnovat:) Nejdřívější datum expirace je u mixu müsli – březen 2018. Hezký den. Štěpán

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru