Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Komplexní potápěčský kurz pro začátečníky se školou Enjoy diving

4,3 / 5 Enjoy diving Vrchotovy Janovice  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Markét

Dobrý den,
chci se zeptat v které dny se kurz absolvuje? Zajímalo by mě, jestli je to v týdnu nebo o víkendu a jestli si mohu vybrat dny, kdy dorazím.
Děkuji za odpověď.
Hezký den

Enjoy diving

Dobrý den,
kurz se skládá z několika lekcí a zahájení kurzu i jednotlivé lekce probíhají vždy po dohodě s klientem v závislosti na časových možnostech klienta. Je tedy možné absolvovat jednotlivé lekce ve všedních dnech nejčastěji v odpoledních nebo večerních hodinách, ale i o víkendech vše záleží především na Vás. Vždy se snažíme maximálně přizpůsobit potřebám kliena. Pro další dotazy mne neváhejte kontaktovat na tel. čísle 606 818 918, rád Vám odpovím na všechny dotazy.
Přeji hezký den
Jan Šafr

Lucka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s potápěním na otevřené vodě/lomu, pokud je platnost do 31.3.2018? Děkuji za info. Lucka

Enjoy diving

Dobrý den,
potápění na otevřené vodě probíhá v závislosti na počasí a teplotě vody v jarních nebo letních měsících. Uvedený termín 31.3.2018 označuje platnost voucheru, tedy dobu, do kdy musíte voucher uplatnit (zaslat kód voucheru na naší mailovou adresu). Termín ukončení kurzu není závislý na platnosti voucheru, ale na čase, který potřebujete k zvládnutí nezbytných dovedností. Doporučuji uplatnit voucher v co nejkratším čase po zakoupení, zahájení kurzu je pak na základě telefonické dohody.

Michal Javůrek

Dobrý den, nejsem přímo z Prahy, chtěl jsem se zeptat, jaká je časová náročnost kurzu (kolikrát budu muset přijet a v jakých časech se lekce konají)? Předem děkuji za podrobnější informace.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, kurz má 3 fáze a to: Teoretická příprava (asi 4 hodiny) – přednáška, kde se seznámíte se základními informacemi pro bezpečné potápění. Podíváte se na potápění z hlediska fyziologie i anatomie, seznámíte se s první pomocí při potápění i s potápěčskou technikou a její údržbou.
Základní praktický nácvik na mělké vodě nebo bazénu (minimálně 4 lekce) – osvojíte si správné ovládání výstroje a pohyb pod vodou, a to včetně nezbytné přípravy před každým ponorem.
Praktický výcvik na tzv. volné vodě (minimálně 4 lekce) – pod dohledem zkušeného instruktora si zafixujete poznatky získané v průběhu kurzu a budete se potápět v lomech a přehradách po České republice. Hezký den Janča

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru