Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Rodinná dobrodružství na celý rok: mapa a úkoly k výletu, jaký si vyberete

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ivana Šmaterová

Je smutné, že slušný člověk poukáže na nedostatky prodejce a ostatní se na něj sesypou jako vosy. To nesvědčí v prospěch našeho národa. To, že mě paní nedala do slosování (o cenu jsem si neříkala), není fér a mělo by to lidi varovat.

Velká Dobrodružství

Ale já jsem Vás dala do slosování o hračku Lumpardíka, ale v losování jste nebyla vybrána. Soutěžilo 386 lidí a vyhrála jiná paní. Velká dobrodružství nepodvádí, nelžou a dělají vše proto, aby vytáhla děti do přírody od počítačů a tabletů. To je naše filozofie. Jsme moc rádi, že to dle ohlasů i tady v hodnocení rodiče oceňují a děkujeme za slova díků. K vám už se, paní Šmaterová, vyjdřovat nebudeme. Myslím, že si každý z této diskuze udělá obrázek sám. Přejeme vám každopádně jen to dobré. Za Velká dobrodružství Lucie

Radim Keith

Výlety s úkoly znám. I celou práci VELDO a mohu jen říci, že pokud se vám na trase něco nezdálo, je dobré o tom říci a ne hulákat, že jste vzdělaní lidé a paní je podvodník. Jak zde bylo uvedeno. Někdy se ráz krajiny nebo úkolu trochu změní a pokud jste tak vzdělaní jak píšete (trochu mi to asociuje „Ing. Mgr. Kačanovou“ :D), je jen na vás, jak s místy ve výletu naložíte. Já to beru jako BONUS v tipu na výlet. Pokud tam zrovna ten vodník není, protože ho opravují nebo ho vandalové uřízli, tak nebudu obviňovat někoho, kdo za to opravdu nemůže. Jen tak mimochodem: napsat, že si paní vymýšlí a při tom nenapsat, co tam bylo špatně, to je spíš hloupé od toho, kdo to píše. A když si to podle diskuze dám dohromady, tak vynaložit takovou zápornou energii za 70,– nikdo chytrý neudělá, nehledě na to, pokud chcete za to bonus, který se jen losuje, evokuje to u mne spíše „vychytralost.“
HODNOCENÍ VÝLETŮ za mne: Mohu jen doporučit. Je to hlavně o tom, že za vás si dá někdo tu práci a vymyslí vám výlet do zajímavých míst a ještě to zabaví i vaše děti. Jen tak dál! ;-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Radime, děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám výlet líbil a máte pozitivní zkušenost. Krásný den :-)

Ivana Šmaterová

Ráda bych, ale nemůžu se tam dostat. Jaký je postup?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, hodnocení můžete přidat pod nabídkou z profilu, ze kterého jste kupovala voucher. Voucher však musí být nejprve uplatněn. Krásný den :-)

Ivana Šmaterová

Jak je možné, že se zde neobjevilo mé, velice negativní hodnocení? Rozhodně nedoporučuji, paní je navíc dost arogantní a nenechá na sobě jedinou chybu. Mělo by se to tam objevit, jelikož jsme byli skutečně zklamáni a k dobrému jménu Slevomatu taková nabídka také nepřispěje.

Alca

My, co pani známe z blogu, si to určitě nemyslime! Jestlipak vy nejste jedna z tech, co byla prekvapena, ze se musi na vylet opravdu vypravit, pesky a vsechna mista projit? To neni prstem po mape, to je realita!😉 Lucce Nacht. preji pevne nervy s temito nevdecniky, ja vam fandim, jste skvela mama, akcni zenska a mate můj hlas v Blogerka roku!😉

Velká Dobrodružství

Děkuji Vám za zastání. Já jsem s paní vedla mailovou konverzaci, která skončila tím, že si paní v podstatě řekla o Lumpardíka, kterého já ovšem poctivě každý měsíc losuji, takže jsem jí ho prostě za to, že mi vyhrožovala špatnou recenezí na Slevomatu, neposlala a ani poslat nemohla. Los vyhrála jiná paní. Je jasné, že se na trase občas objeví nesrovnalosti, protože se prostě mění krajina, domy, atd…Trasy testujeme, sama to víte :) Ale cílem výletu není hledat chyby v textu, kde a ve které ohradě je kůň a kde není, ale přeci hlavně to, aby vytáhl rodiče a děti ven do přírody :) Jinak já jsem žádné negativní hodnocení nesmazala, protože to ani v systému Slevomatu neumím a neudělali to ani lidé ze Slevomatu. Všechny názory jsou zde na zdi a já jsem za ně ráda. Mnohdy mi moc pomohou třebe trasu upravit. Děkuji a hezký den, Lucka

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, žádné negativní hodnocení se nám zde neukazuje, je možné, že někde došlo k chybě. Velice nás mrzí špatná zkušenost, pokud trváte na špatném hodnocení, můžete ho znovu vložit. Doufáme, že už všechny další zkušenosti budou jen pozitivní a přejeme krásný den. :-)

Ivana Šmaterová

Tak pozor! Jsme opravdu nejenom velicí turisti, ale také vzdělaní lidé, kterým vadí nepravdivé informace, to, že autorka si neověří fakta. To, že píšete o blogu, nesvědčí ve váš prospěch. Příště nenapadejte lidi, pokud nevíte všechna fakta. Mně jen vadí podvodníci.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru