Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Obří pizza plná vašich oblíbených ingrediencí: průměr 60 cm, odnos s sebou

4,2 / 5 Pizza U Doktora Brno - Střed  (mapa) 315 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Meg

Hezký večer, chtěla bych se zeptat, jak na tom budete s otevírací dobou přes svátky a na silvestra, děkuji. ^^

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, náš stánek v obchodním centru Nový Smíchov můžete navštívit i v den příchodu Ježíška a pomoci mu s posledním výběrem dárečku pod stromeček od 9 – 12 hod. Ovšem i Ježíšek musí odpočívat a proto 25, 26, máme i my zavřeno. I v den příchodu nového roku na Vás myslíme a rádi to s Vámi oslavíme v čase 9 – 14 hod. Mějte se krásně, s pozdravem, David.

Šárka

Dobry den,

chtela jsem si zakoupit voucher na pizzu s tim, ze bych si podleze doplatila dovoz. Radeji jsem si zavolala a bylo mi receno ze dovoz na voucher neni mozny. Asi byste nemeli podavat mylne informace.

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, jaké mylné informace? :-) v názvu akce je přímo napsáno, že se jedná o odnos pizzy s sebou. Přeji hezký den

Sarka

Dobry den,

jeste jednou reaguji. Pan Pavel se v predchozim dotazu informoval zda je mozno pouzit na voucher i dovoz a za jaky priplatek. Vase odpoved byla kladna a cena za 50 Kc. Jen jsem doufala nic vic.:-)

Dekuji sarka

Michal Stehlík

dobry den, chapu to dobre, ze cena voucheru neni v zadnem pripadne konecna a je vzdy nutne doplatit jeste 20 kc za krabici? nezda se mi tento pristup fer. pokud je mozne jedina moznost pizzu si odnest v krabici za 20 kc, pak bych predpokladal cenu voucheru vcetne krabice. ale cena vyssi o 20 kc uz asi neni dostatecne sexy… ?!

Pizza U Doktora

Dobrý den podívejte se na naše stránky na ceny pizz pak na ceny surovin energií atd.atd. a jestli si dokážete sesumírovat výslednou cenu pizzy tak aby byla atraktivní jak pro zákazníka tak pro nás tak si pak mužem podiskutovat o tom co je sexy. Nás totiž Vážený pane tahle práce ačkoli je to pro Vás asi obrovské překvapení totiž musí uživit .

Pavel

Dobrý den přeji, je možné si nechat vybranou pizzu(y) za voucher také dovézt domu? – za jaký poplatek? Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, poplatek za odvoz pizzy domu je 50 Kč. Hezký den

Michaela Holubářová

Dobrý den,
dá se v pizzerii sednout, nebo je pizza určená jen k odběru?
Děkuji za odpověď.

Pizza U Doktora

Dobrý den ne nedá.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru