Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Pohodlné biopantofle TexBase pro pány i dámy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Zuzana Pardubská

Dobrý den. Na fotkách je některá stélka perforovaná a některá ne. Jak poznám které objednávám?
Jsou pantofle lepené zdravotně nezávadným lepidlem (čpí?)???

TexBase s.r.o.

Dobrý den, pantofle jsou lepené zdravotně nezávadným lepidlem (biopantofle dodáváme do velkých řetězců, takže je samozřejmostí, že boty musí projít řadou zkoušek). Momentálně máme všechny boty s perforovanou stélkou. Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Eva Bergerová

Dobrý den, dnes som si vyzvedla balík a hnedé pantofle (dámske) majú podstatne tmavšiu farbu než na obrázku, sú ešte tmavšie než pánske hnedé pantofle. Rada by som teda dostala svetlú hnedú aspoň približne zhodnú s obrázkom.
Mám ešte jednu otázku: je rozdiel v šírke šľapky u dámskej a pánskej varianty, alebo je to stejné? Obe 40, ktoré som dostala (šedé aj hnedé) mi prídu dosť široké. Ďakujem za odpoveď.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, bohužel dodavatel nám zavezl tento odstín hnědé (pánské i dámské), takže Vám momentálně nemohu nabídnout jiný. Co se týče šířky stélky tak ve velikosti 40 se pánské pantofle nevyrábí, lze to porovnat pouze u velikosti 41, kde je šířka stejná pro dámskou i pánskou variantu. Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Veronika Bartoňová

Dobrý den, dnes dorazil balik s pantoflema, ale bohuzel v jine barve, nez jsem objednala. Asi bych to neresila, jenomze manzel ma od minule akce ve stejne, tak jsem potrebovala jinou, at se nepletou. Stihame vymenu do Vanoc?

TexBase s.r.o.

Dobrý den, to mě moc mrzí, že došlo k takovému nedopatření. Určitě to ale vyřešíme k Vaší spokojenosti. Napíšu Vám na mail. Přeji hezký večer! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Vladimíra Havlíková

Dobrý den.chtela bych se optat zda jsou pantofle šité nebo lepené dekuji za odpověď.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, podrážka pantoflí je lepená a svrchní část je prošitá. Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Dag Strakova

Dobrý den.Pro syny bych potřebovala velikost 47–48.Koupím i více párů.
Prosím, odpovězte.Děkuji. Straková

TexBase s.r.o.

Dobrý den, takto veliké pantofle se nám zatím nepodařilo sehnat :( nezlobte se. Kdyby se podařilo, určitě se ozveme nebo na ně rovnou uděláme podobnou akci. Mějte se krásně. Petr, TexBase.cz

Eva M

Dobrý den, kupovala jsem u Vás troje pantofle – jedny pro, jedny pro dědu a jedny manželovi :) Tomu jsou malé. Mohla bych je poslat zpět na výměnu? Nemám ale původní obal.

TexBase s.r.o.

Dobrý den, původním obalem se netrapte :) jestli jsme měli v nabídce větší číslo (jsou jen do velikosti 46), tak nám je pošlete zpět s kopií faktury a my Vám je vyměníme :) Mějte se krásně. Petr, TexBase.cz

Marta

Dobrý den dámské ve velikosti 42 již nejsou? tabulku mír máte až do 43. Nebo si mám objednat pánské? moc děkuji za odpověď

TexBase s.r.o.

Dobrý den, dámské biopantofle jsou skutečně jen do velikosti 41. Pokud potřebujete velikost 42, musíte zvolit pánskou variantu, kterou máme v barvě tmavě modré, hnědé, khaki nebo černé. Ještě Vám mohu tuto velikost nabídnout v šedé barvě, která sice není na Slevomatu, ale můžete ji dopsat do poznámky nebo na info@texbase.cz. Přeji hezký den! Linda Zvárová, Texbase, s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru