Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Fantazie má zelenou: Namalujte si vlastní smaltovaný kafáček s podšálkem

4,7 / 5 Smaltum Praha - Josefov  (mapa) 1 194 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Elena

Dobrý den,
máte v nabídce také plechové cedulky k pomalování vhodné na domovní dveře?
Děkuji, Elena

Smaltum

Dobrý den,
ano máme bílé smaltované oválné štítky o rozměru 14 × 7 cm za 250,– Kč.

Radek ze Smaltérie

Lucia

Dobry den je mozne vouchre zakoupit pro celou tridu cca 26 deti a 1 dospely ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucia, nabídka byla již bohužel vyprodána. Poptat se stále můžete u obchodníka na čísle 222 360 563. Krás­ný den

Lenka

Dobry den, slo by, ze bych zakoupila dva vouchery a jednu sadu bych tvorila ja a o druhou se podělil syn (5) s dcerou (10) – jak znam syna, nevydrží u tvoření dlouho. Děkuji za odpověď, L.C.

Smaltum

Dobrý den,
samozřejmě, že by to šlo. Těšime se na návštěvu, jen si prosím termín tvoření zarezervujte na tel. čisle 222 360 563.

Radek ze Smaltérie

Marky Holy

Dobrý den,
je možné v něm ohřívat na indukci? Děkuji.

Smaltum

Dobrý den, díky za dotaz. Osobní zkušenost s indukcí nemám, ale mám za to, že principiálně ohřívat na indukci lze, neboť hrnek je z železného smaltovatelného plechu a tudíž je vodivý. Pokud Vám na indukci funguje i jiné smaltované nádobí, bude fungovat i hrnek od nás. Na ohřev je však vhodnější klasický hrnek, které máme také v nabídce, nejsou však momentálně v akci na slevomatu. Klasické hrnky mají rovné dno přes celou šíři hrnku a jsou zároveň i ze silnějšího plechu. Kafáček je z o něco slabšího plechu a hlavně je u dna kónický.

Daniela Pekařová

Dobrý den, maluje se i o víkendu? Mohu přijít jako „čumící“ doprovod zdarma? :-)

Smaltum

Dobrý den, malujeme i přes víkend od 12:00 do 20:00, poslední vstup je po 18:00. aby se všechno v klidu stihlo pomalovat a vypálit. „Čumíci“ zdarma můžou přijít v rozumném počtu, možná se z nich taky stanou tvůrci… Vše si domluvíte při telefonické rezervaci. Těšíme se na návštěvu.

Radek Ze Smaltérie

Michaela Šámalová

Dobrý den, prosím, lze hrneček dát do mikrovlnky?

Smaltum

Dobrý den,
bohužel ne, je to kov a nedopadlo by to dobře… Myčku nádobí ale hrnek v pohodě zvládne.

Radek ze Smaltérie

Marie

Hezký den přeji, můžu se zeptat, kolik lidí se do dílny vejde na jeden termín, kdybychom chtěli přijít s kamarádkami? A pokud si koupím dva vouchery, maluji dvě hodiny? Děkuji.

Smaltum

Hezký den i Vám. Maximální kapacita dílny je 20 osob. To je však maximální kapacita a je potřeba, aby se všichni trochu uskrovnili co se pracovního místa týče. Dva vouchery znamenají 2 hrnečky, nikoliv 2 hodiny. Je pravda, že 2 hodiny je průměrný čas malování. Nikdo však nad Vámi se stopkami stát nebude a vyhánět od rozdělané práce Vás také nebudeme. Pokud by jste nestihla svoje dílo dokončit do konce prac. doby, necháme Vás to dodělat následující den.
Budeme se těšit na vaší návštěvu. Za team Smaltum Karel Šedivý

Magda

Dobry den, bylo by mozne kafacek s podsalkem vymenit za vyssi hrnicek bez podsalku, ktery take na fotkach vidim. Predem dekuji za odpoved, Magda

Smaltum

Dobrý den, v nabídce máme různé druhy a barvy hrnečků, popř. další výrobky v cenové relaci stejné jako kafáček s podšálkem před slevou, tj. 290 Kč. Přijďte se podívat, určitě si vyberete. Namalovat si můžete samozřejmě cokoliv, včetně vlastních smaltovaných polotovarů, pokud se nám vejdou do pece. Vouchery slevomat jsou však výhradně na kafáček s podšálkem a nelze je použít na jiné výrobky. Předem díky za pochopení. Budeme se těšit na návštěvu. Karel z teamu Smaltum

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru