Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Darujte zážitek: poukaz na malování originální keramiky Maříž®

4,8 / 5 Maříž, autorská originální keramika (2 pobočky) Slavonice  (mapa) 3 713 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Václav Pos

Dobrý den. Právě jsem zaplatil celkem dva vouchery VS. 1105547435 4 hodiny a 6821042061 2 hodiny do Prahy Braníku. Je to pro manželku, dceru a snachu, je možno, aby mohly objednat shodný termín a strávily tam každá 2 hodiny.

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den,
samozřejmě je možné, aby přišly všechny malovat společně. Rezervace termínu provádějte telefonicky nebo emailem. Děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.

Aneta

Dobrý den, pokud si koupim voucher za 250 na vyrobu vazy muzeme na miste si vybrat jiny produk chci pokaz darovat jako darek, ale protoze nas pujde vice z rodiny tak abychom nemeli doma 4× stejnou vazu. Predem dekuji za odpoved

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den, poukaz na výrobu vázy platí přednostně na malování váz. Pokud budou v den Vašeho tvoření v nabídce i jiné kousky keramiky v stejné cenové relaci, je možné pomalovat i něco jiného než vázu. Vázy ručně točené, takže nikdy nebudete mít 4 úplně stejné kousky :-)

Alena

Dílna Praha hrnek nebo miska bude ještě možnost zakoupení?

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den, do dílny v Praze už bohužel není možné zakoupit poukazy na hrnky, ale pouze na vázy. Rádi Vás ale na tvoření hrnků přivítáme přímo v Maříži. Hezký den! Jana, Keramika Maříž

Jitka

Dobrý den. Pokud bude tvořit ctyrleta za pomoci doprovodu, kolik potřebuji prosím voucheru? Děkuji

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den, jeden voucher = jeden kus keramiky. Pokud budete malovat jeden výrobek společně, stačí Vám jeden poukaz. Pokud si chcete namalovat každý svůj výrobek, můžete zakoupit dva vouchery. Hezký den! Jana, Keramika Maříž

Dana

Dobry den, je mozne takto malovanou keramiku myt v mycce? Dekuji

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den,
keramiku v myčce můžete mýt. Barvy jsou vypalované na vysokou teplotu a nemusíte se tak bát jejich vyblednutí. Samozřejmě je potřeba dávat pozor na správné uložení, aby nedošlo k ťuknutí výrobku o jiné nádobí. Z dlouhodobého hlediska není ale pro žádnou keramiku vhodné každodenní používání myčky – dno (či jiné, glazurou nechráněné, části) Vám v dlouhém mycím procesu nasáknou vodu a zkracuje se tím životnost výrobku. Proto mytí v myčce ano, ale v rozumné míře :-) Hezký den! Jana, Keramika Maříž

Hana Plavcová

Dobrý den, jak dlouho bude tato akce v nabídce? Děkuji, Hana Plavcová

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko, délka trvání akce je ve hvězdách, ale určitě bych s koupí moc dlouho neotálela. Nicméně, nemusíte e ničeho bát, cca dva dny před ukončením nabídky, se u nabídky objeví odpočet, který upozorní na ukončení. Hezký den Janča

jitka

Dobrý den,zaplatila jsem 2 poukazy a nepřišly mi poukazy,mam to jako dárek.Děkuji.

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den, prosím kontaktujte zákaznickou linku Slevomatu. Děkuji Jana, Keramika Maříž

Sabča

Dobrý den, chci dát vouchery jako dárek. Nevím ale, do jaké pobočky by to obdarovaný chtěl. Je možná případná změna lokality? Například když objednám Prahu mohou se pak rozhodnout obdarovaný pro Mříž a lokalitu sami změnit? Děkuji za odpověď

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den,
změna lokality bohužel možná není. Z hlediska organizace víme, že máme určité množství prodaných poukazů do Prahy a určité do Maříže, s tímto množstvím a rozdělením zákazníků počítáme. Ve výjimečných případech lze dohodnout uplatnění „pražského“ poukazu do Maříže, ale obráceně určitě ne. Děkujeme za pochopení.

Eva Hrubá

Dobrý den, zaplatila jsem poukaz a ještě mi nepřišel na email odpověd mám tento poukaz jako dárek prosím kde vše dohledat???

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Hrubá, děkuji Vám za nákup. Voucher jsem Vám nyní znovu poslala ne email. Podívejte se, prosím, také do složky spam nebo hromadné emaily, někdy se vouchery ztratí tam. :-) Hezký den, Tereza.

Barbora B.

Dobrý den, je možné místo maxi vázy malovat čajovou konvici? Případně kolik by byl doplatek pro konvici s objemem větším jak 1litr? Děkuji

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den, voucher na maxi vázu je určený na malování maxi váz, které připravujeme přímo pro tuto akci. Pokud budeme mít v den malování konvici, můžete poukaz uplatnit na konvici. Doplatek by pak nebyl žádný. Chcete-li mít 100% jistotu, že pro Vás bude nachystaná konvice, doporučujeme objednat si jí přímo u nás bez využiti poukazu. Děkujeme za pochopení.

Iva

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na jak dlouho je voucher platný. Myslím tím časově. Podle příspěvků v diskuzi, to vypadá jako by byl voucher omezeny jen na 1 hodinu malování keramiky.

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den,
na malování vždy necháváme minimálně 1,5 hodiny. Objednáváte na konkrétní čas, který je potřeba dodržet. Pokud přijdete později, může se stát, že budeme potřebovat místa pro zákazníky objednané po vás a Vám zbude na tvoření opravdu jen hodina. Pokud přijdete včas, není potřeba se obávat, že musíte výtvor na hodinu stihnout :-)
Hezký den!

Hedvika Čenková

Dobrý den, včera jsem objednala dva vouchery, a teď nemůžu najít objednávku ani podklady k platbě :-( Můžete mi nějak pomoci? Co potřebujete k tomu abyste moji objednávku nalši a já mohla poslat platbu? Objednávala jsem přes jiný počítač a tak jsem nemohla hned zaplatit.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Čenková,

je možné, že email s platebními údaji mohl skončit ve spamové schránce emailu. Platební údaje Vám nyní zasílám znovu, snad již bude vše v pořádku. Případně prosím zkontrolujte svou spamovou schránku, zda se email nezatoulal tam :)

Přeji hezký den, Monika, Slevomat

Dagmar Trhlíková

Dobrý večer, prosím Vás, jak je to potom s hotovým výrobkem? Musím si přijet, nebo je možné poslat poštou? Děkuji Trhlíková

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den paní Trhlíková,
hotový výrobek vyzvednete asi po 7–10 dnech u nás na prodejně. Pokud byste malovala v Maříži, je možné vyzvednout jej tam nebo převzít v pražské dílně. Jestliže se Vám nehodí osobní vyzvednutí, zasíláme keramiku společností PPL za 140Kč.
Hezký den!

Žofie Krátká

Chtela jsem se zeptat, jak vypada maxi vaza tvarove? Je rovna/baculata? Mohu poprosi fotku a rozmery? Dekuji, Krátká

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den paní Krátká,
váza bývá obvykle uprostřed mírně prohnutá. Nicméně všechny kusy ručně točí naši točíři a tvary tak mohou být odlišné. Fotografii vázy z předchozí akce Vám rádi dodáme. Jak je uvedeno na poukazu, váza měří asi 30 cm na výšku.
Hezký den!

Hanka

Dobrý den,
máte zkušenost s účastí dětí na malování? Jak starých? Uvažuji, že bych přišla se čtyřletým synem, poslední dobou docela rád tvoří.

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den,
pokud syn rad tvori, vezmete ho s sebou! Nejjednodussi techniku – malovani – zvladnou s drobnou asistenci klidne ctyrlete deti. Obvykle se neboji nanaseni velkeho mnozstvi barvicek a vysledky patri k velmi zdarilym.
Tesime se navidenou!

Terka

Chtěla bych se zeptat, v jakých dnech (pracovní dny, víkendy?) a konkrétních časech lze poukaz využít? Jsem normálně pracující od pondělí do pátku do 17.30 tak jestli bych vůbec měla šanci..? :)

Maříž, autorská originální keramika

Dobrý den,
máme otevřeno všední dny 9–18h a v sobotu 9–13h. Pro Vás tedy přichází v úvahu sobotní termíny, kdy malujeme od 9h či od 11h. S včasnou rezervací určitě neváhejte :-)
Hezký den!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru