Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Nejlepší dílo belgických mistrů: Originální čokoládové truffles

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marian Rohoška st.

Škoda, že nemáte více druhů … hlavně naše nej … pomerančové

Belgické čokolády

Dobrý den, ostatní druhy máme naskladněné v malém množství a je možné je objednat přes e-shop www.BelgickeCokolady.cz včetně pomerančových nebo novinky s lískovými oříšky. Případně s ochutnávkou zdarma na některé z našich poboček (ČR: Praha 1, Mělník, Zlín, BELGIE: Brugy, Halle).

Jana Smékalová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak to je s vyzvednutím. Koupila jsem si vaše pralinky a píšete mi, že mám na vyzvednutí 10dni, teď už jen jeden den. Po uplynutí této doby ztrácím nárok na pralinky? Do výdejny ve Zlíně se nestihnu dostat.

Belgické čokolády

Dobrý den, zboží samozřejmě máte u nás připravené i po uplynutí termínu. Kvůli naskladňování a plynulosti je pro nás vhodnější časové vydávání dle termínů objednávek, než držet dlouhodobě plné sklady co se nehýbou nebo navyšovat kapacitu skladů a tím zvyšovat náklady. V tomto období to však není problém, takže si v klidu vyzvedněte zboží, jak vám to bude vyhovovat.

Jana Smékalová

Dobrý den, při osobním odběru na prodejně je třeba mít nějakou rezervaci předem nebo stačí dojít a čokoláda je vždy na prodejně?

Belgické čokolády

Dobrý den, při změně stavu objednávky na "Zboží připraveno k osobnímu vyzvednutí – na provozovně " stačí dojít s číslem voucheru na prodejnu v rámci otevírací doby, která je uvedena u všech našich poboček. Zboží máme naskladněné. Pro odběr v Praze a Zlíně není třeba telefonovat kvůli potvrzení otevírací doby, platí ta uvedená, v Mělníku je třeba se domluvit předem na uvedeném telefonním čísle u pobočky Mělník.

Ajka

Dobrý den. Dovolím si přidat svoji osobní zkušenost: nabízené Truffles se OPRAVDU! rozplývají na jazyku a jsou neodolatelné. Jedna krabička je vždy málo. Ráda si objednám znovu, jen preferuji příchuť karamel, která momentálně v nabídce není…

Belgické čokolády

Dobrý den, pěkně děkujeme za poklonu, jíž srdečně opětujeme. Ostatní příchutě včetně novinky s příchutí lískových oříšků (bestseller v naší kamenné prodejně v Belgickém království) jsou v nabídce na našem e-shopu http://belgickecokolady.cz/e-shop/lanyze-truffles. Přejeme hezký víkend

Eva B.

Dobrý den do Slevomatu !
Je nutné mít pro osobní odběr na provozovně vytištěný voucher nebo stačí nahlásit kódy objednávek a zboží ? Děkuji. Eva

Belgické čokolády

Dobrý den, stačí nahlásit kod objednávky.

Markéta Fialová

Dobrý den,

jaká je záruční doba u nabízených Truffes?
Děkuji.

Belgické čokolády

Dobrý den, jak je uvedeno – minimální datum trvanlivosti je 02/2018

Jan Pták

Dobrý den, je možné si společně s objednávkou Slevomatu objednat za jedno poštovné i lanýže oříškové a kávové za cenu ve vašem e-shopu. Cenu poštovného zaplatím při objednávce ze Slevomatu.
Jak vás pak o tom informovat? E-mailem nebo do poznámky, že prosím o zaslání současně s objednávkou Slevomatu? Děkuji.

Belgické čokolády

Dobrý den, myslím, že vámi navrhovaný postup by mohl fungovat se zaplacením jednoho poštovného, na e-shopu určete způsob dopravy osobním odběrem zdarma a do poznámky + emailu (info@belgickecokolady.cz) napište číslo voucheru ze Slevomatu. Přejeme hezkou neděli.

Pavlína

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik % čokolády obsahují truffels? Děkuji Pavlína

Belgické čokolády

Dobrý den, u Trufflů (čokoládových lanýžů) se jedná o výrobek z kakaového másla, proto se tak slastně rozplyne ihned na jazyku. Výrobce uvádí 18,5% odtučněného kakaového prášku, celý lanýž také pokrývá vrstvička 100% kakaa. Dovážíme do ČR tabulkové čokoládý až s 85% obsahem kakaa. Protože si zakládáme na serióznosti, nabízíme našim zákazníků možnost ochutnávky zadarma před koupí nejen v naší kamenné prodejně v Belgickém království, ale i na našich výdejních místech v Praze 1, Mělníku a Zlíně (viz www.BelgickeCokolady.cz).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru