Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tradiční nápoj samurajů: Mletý zelený čaj matcha i v ovocných příchutích

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Pavla Munduchová

Dobrý den, kdy naskladníte další příchutě? Děkuji za odpověď.

CZ Export-Import s.r.o.

Dobrý den, počítáme, že v průběhu ledna. Připravujeme i novinky (zázvor, vanilka atd), tudíž to spustíme jako novou akci. Prosím, sledujte Slevomat :-) Děkujeme.

Monika Kobrová

Dobrý den. Dorazil mi Matcha čaj bez příchuti, ale bohužel ani na obalu ani v listinách není návod – tedy kolik g je jedna dávka a jak horkou vodou se má čaj přelévat. Prosím o info. Děkuji

CZ Export-Import s.r.o.

Dobrý den, z druhé strany obalu je grafické znázornění – přirovnání, že 10 šálků klasického zeleného čaje odpovídá jednomu šálku čaje Matcha, přičemž jedna dávka jsou 2g (špička kávové lžičky). Zalévá se vodou horkou cca 70–75 stupňů (ale Matcha se připravuje i za studena:-). Mnoho informací či receptů najdete na netu. Připravujeme na našich stránkách též malou kuchařku:-)

Helena

Dobrý večer, 14.12. jsem zaplatila kartou čaj matcha,,,, dnes je 1.1. 2018 a nic jsem ještě nedostala. Měl to být vánoční dárek!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je od vás opravdu trapné, chtěla bych od vás nějakou kompenzaci, vaše firma je špatná, už nikdy víc!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CZ Export-Import s.r.o.

Dobrý den, všem zákazníkům jsme posílali email s omluvou, že zásilka dorazí déle (vzhledem ke kolapsu zahraniční dopravy). Dále jsme je upozornili, že pokud to mají jako Vánoční dárek, a nemůžou čekat, ať objednávku stornují. Asi jsme Vás nechtěně neinformovali a tímto se omlouváme. Všechny objednávky byly k dnešnímu dni odeslány i s malým dárečkem. Děkujeme za pochopení.
P.S. Zkontrolujte prosím Váš email. Děkujeme a ještě jednou se omlouváme.

Dne 17.12.2017 jsme Vám zasílali omluvný email.

Marie

Dobrý den,
vaše čaje mě nabily energií a skvěle chutnaly. Bude možné je zakoupit i v následujícím měsíci (prosinci)? moc děkuji
Marie. P

CZ Export-Import s.r.o.

Dobrý den paní Marie,
ano, čaje budou v prodeji i v měsíci prosinci. Děkujeme a jsme velmi rádi, že vám naše čaje chutnaly.

daniela

Dobrý den, objednala jsem si celkem 6 ks balíčků s čaji, abych měla dárky k vánocům. Jaké ale překvapení přišlo: 2 balíčky s Tradiční nápoj samurajů: Mletý zelený čaj matcha i v ovocných příchutích — 100 g Matcha v BIO kvalitě – s extraktem ze soursopu 2× 229 Kč s datem expirace 12/2017. To si firma asi dělá ze zákazníků legraci? Jak mám postupovat, samozřejmě, že budu vracet. Děkuji

CZ Export-Import s.r.o.

Dobrý den, rozhodně jsme nechtěli zákazníka úvést v omyl a expiraci udáváme i na stránkách akce – nabídky. Jelikož se jedná o akci, zařadili jsme i zboží s touto expirací. Můžeme vás ujistit, že čaje jsou kvalitně baleny a expirace se uvádí hlavně kvůli evropským normám a čaje jsou i po uvedené době ve výborné kvalitě. Pokud chcete vyměnit, prosím napište nám a rádi vám čaj vyměníme (ale soursop i jahoda je s výše uvedeným datem). Děkujeme za pochopení.

Literakova

Dobrý den, zajimala by mě vyzivova hodnota u Matchy s extraktem borůvky. Diky

CZ Export-Import s.r.o.

Dobrý den,
Výživové hodnoty (pro 100g) : 1424kJ/340 kcal, tuky : 0%, cholesterol 0%, draslík 3%, sodík 0%, sacharidy 0%, vláknina 2%.
Údaje jsou na zadní straně obalu.

Jan Ramajzl

Dobrý večer,

chci se tímto zeptat na to, pokud bych si zítra ráno objednal matcha tea s extraktem ze soursopu zda mi dojde českou poštou do Prahy do pátku? Je to pro mě velmi důležité a to z toho důvodu, že se jedná o dárek. Děkuji.

CZ Export-Import s.r.o.

Dobrý den, zboží odesíláme většinou (u objednávek do 12,00 hodin) ten den a z 99% to Česká pošta druhý den doručí…tudíž si myslíme, že by neměl být problém. S pozdravem Winter

Tereza Frankeová

Dobrý den

chci se zeptat odkud pochází tento čaj

děkuji s pozdravem

Tereza F.

CZ Export-Import s.r.o.

Dobrý den, sklizeň pochází z provincie Zhejiang, Čína.

Betka Kotalova

Dobrý den, 13.10. jsem udělala objednávku, v popisu nabídky doruceni 4 pracovní dny a termínem doruceni 19.10.. Dnes je 22.10. a na zasilkovne stále informace, ze byly přijaty data k zasilce a čeká se na doruceni obchodem. Prosim o info, kdy tedy bude doručeno. Dekuji

CZ Export-Import s.r.o.

Dobrý den, bohužel nám dodávka čajů vinou dopravce dorazila později, než jsme předpokládali. Navíc se zpoždení nabralo i při celním řízení. Moc se omlouváme, většinu zákazníků jsme obeznámili emailem, vás jsme asi přehlédli. Zboží se postupně expeduje, budete informována. Ještě jednou se omlouváme.
Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru