Nabídku Online kurz od známé sexkoučky: Výzva pro páry mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Osvěžte svůj milostný život: Online kurz „Výzva pro páry“ od známé sexkoučky

SCE Academy 35 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Helí

Dobrý den. Když si kpupim voucher. Aktivuji ho, jak to probíhá dál? Je to formou videí, na ktere mohu opakovaně koukat, nebo jen jednou. Popř jak dlouho mam k videím přístup?

SCE Academy

Dobrý den, milá Helí,
děkujeme za Váš dotaz – podívejte se na 1. lekci kurzu, kterou vidíte celou ZDARMA (najdete u akce) – přesně tímto způsobem probíhá i celý zbytek kurzu. Každý týden se Vám otevře nová lekce… K videím z již otevřených lekcí máte přístup neomezeně, můžete je vidět kolikrát bude chtít. Ke kurzu se můžete i po čase vrátit a zopakovat si je.
Za SCE Academy přeje hezký den Jana

Jana

Dobrý den,
pokud bych zakoupila kurz jako dárek k vánocům a jeho aktivace by byla provedena až po vánocích, byl by to problém?
Děkuji. Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, to by nebyl vůbec problém :) Platnost voucheru je do 31. 1. 2017, pokud obdarovaní stihnou do tohoto data vložit kód voucheru do registračního formuláře, budou si moci Váš dárek užít :)) Mějte se pěkně, Lucka :)

SCE Academy

Dobrý den, milá Jani,
pokud kurz nekupujete pro sebe, ale chcete jej někomu darovat – při uplatnění voucheru od Slevomatu u nás zaklikněte možnost – On-line kurz kupuji jako DÁREK. Jde o to, že jej nebudeme aktivovat Vám, ale obdržíte od nás mail, kde se Vás doptáme na jméno a e-mailovou adresu obdarovaného, abychom mu mohli kurz aktivovat, jakmile mu dárek předáte.
Jen POZOR! Váš voucher od Slevomatu má platnost do 31.1.2018, tak si jen hlídejte, abyste jej u nás včas uplatnila :o) Na aktivaci kurzu obdarovanému už se můžeme domluvit kdykoli budete chtít.
S přáním hezkého dne za SCE Academy Jana

Hana

Dobrý den, co když nebudu s kurzem spokojená, vrátíte mi peníze?

SCE Academy

Dobrý den, milá Hanko,
jako odpověď na Váš dotaz slouží UKÁZKOVÁ lekce – která je ZDARMA otevřená všem, přesně proto, abyste si mohli vyzkoušet, zda je kurz vhodný právě pro Vás.
Vyzkoušejte a pak se rozhodněte, zda si kurz zakoupíte…
Každý má od kurzu jiná očekávání, protože řeší v tu danou chvíli ve vztahu jiné věci. Naše zkušenost je, že pokud uděláte cvičení dle Gaiina návodu v jednotlivých lekcích, dojde ke zlepšení vztahu i Vašeho intimního života.
S přáním hezkého dne za SCE Academy Jana
PS: storno podmínky jsou v kompetenci Slevomatu (veškeré info najdete u akce)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru