Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstupenka na divadelní představení – Pro Tebe cokoliv

4,5 / 5 Kulturní dům Peklo Plzeň  (mapa) 170 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Růžena

Dobrý den, snažím se objednat na slevomatu vstupenky. a nejde to. Banka nemá svolení pltit přes net kartou a jinou možnost k zaplacení jsem nedostala. A lístky jsou pryč.

Kulturní dům Peklo

Dobrý den, prodej těchto vstupenek zajištuje Slevomat. Pokud vaše banka neakceptuje platbu vaší kartou obraťte se na ni ať vám možnost platby uvolní. Co se týká vstupenek, tak budou ještě do začátku představení na Slevomatu k dispozici. Jsou to vstupenky 3. kategorie do zadních řad sálu. Jinak na plzenske vstupence jsou ještě některé vstupenky do 16 řady k dispozici za standardní cenu. Odkaz : http://www.plzenskavstupenka.cz/cs/akce/15044-pro-tebe-cokoliv
Jinak pokud byste chtěla vstupenky na jiná naše představení obraťte se na : http://www.4comedy.cz/01divadlo.htm

Veronika Jelínková

Dobrý den,
chci se zeptat, je možné zajít přímo k Vám a koupit si dvě vstupenky někam do předních řad, ač bez slevy? Byla jsem u Vás, ale dovnitř jsem se nedostala.
Děkuji za informaci.

Kulturní dům Peklo

Dobrý den, k dispozici jsou pouze vstupenky na plzenske vstupence do 16. a 17. řady kdy vstupenku máte elktronicky na : https://rezervace.plzenskavstupenka.cz/mrs-plzen/standard/hall/index/110607?
Anebo na Slevomatu další řady za nižší cenu. . https://www.slevomat.cz/akce/1176118-vstupenka-na-divadelni-predstaveni-pro-tebe-cokoliv. Tady voucher vyzvednete v den konání představení od 18 hodin nebo Vám vstupenky předám někde v Plzni.

Jindřiška

Dobrý den.
Kolikátá je to řada??Děkuji

Kulturní dům Peklo

Dobrý den, místa v druhé části akce (od včerejška) jsou v rozmezí od 16 do 20 řady. Peklo má dobrou akustiku, sál bude navíc přizvučený a viditelnost je z těchto pozic slušná.

Martin Fiala

Při zakoupení 2 voucheru je zaručeno ,že budou sedadla vedle sebe. Děkuji

Kulturní dům Peklo

Ano, sedadla budou vedle sebe.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru