Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Taneční kurzy pro ženy: latina, flamenko, orient nebo tanec s profesionálem

4,5 / 5 Cool Dance Praha - Vršovice  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Míša

Dobrý den, ve variantě PRO-AM se nepíše, zda jste na lekci sama a tančíte s profesionálem pouze Vy a nebo je Vás na lekci více. Díky S.

Cool Dance

Dobrý den, na lekci jste ve více lidech, protože se jedná o taneční kurz. Pokud byste chtěla být na lekci sama je možné si domluvit individuální lekci.

Simona Sárköziová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda voucher lze využít i na podzimní verzi daného kurzu (např. latina s Markem je od 2. 11.) anebo zda je možné zakoupit i vouchery dva a využít na začátečníky i pokročilé (ty od listopadu). Děkuji za odpověď.

Cool Dance

Dobrý den, voucher je platný pouze pro začátečnický kurz, který začíná v září.

Tereza

Dobrý den, u orient ladies nemáte vypsané co bude s sebou potřeba a ještě jsem se chtěla zeptat na lektora nebo lektorku. Děkuji.

Cool Dance

Dobrý den, sebou pohodlné oblečení ve kterém se budete cítit dobře a budete se v něm moci hýbat. Určitě si sebou můžete vzít i šátek. Vhodnou obuví jsou taneční piškoty nebo co nejmekčí obuv. Pití a občerstvení si můžete zakoupit u nás v kavárně. Lektorka bude jasná až před začátkem kurzu kvůli organizačním a časovým možnostem.

Jana

Dobrý den, je možnost parkování před studiem? Díky za odpověď.

Cool Dance

Dobrý den, před studiem není žádná zóna, takže možnost parkování je. Nicméně je dobré si vyhradit více času na hledání místa, v podvečer býva docela plno. V okolí je možné zaparkovat např. v obchodním centru Eden, kde jsou 3 hodiny zdarma. Také je možné využít velmi dobře dostpnou MHD dopravu a to ať už tramvají nebo autobusem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru