Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Magický advent v Budapešti: 3 noci ve vybraném hotelu, trhy i návštěva lázní

4,2 / 5 CK Arcadia Air Budapešť - Maďarsko (mapa) 188 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ellen Mašková

Dobrý večer, mám koupený zájezd do hotelu Manzard , termín 7.12.-10.12., pro 2 osoby. Z důvodu nemoci nemůžeme odjet. Za výraznou slevu přenechám.Telefon 721 965 716

Slevomat.cz

Dobrý den Ellen, moc mě mrzí, že nemůžete jet. Doufám, že zájezd udáte a pokud ne, určitě to bude moc hezký předčasný vánoční dárek :-) hezký den

Dominik

Dobrý den, chystáme se na zájezd v termínu 17.12–20.12. Chtěl bych se zeptat na organizaci zájezdu, první den je vyhrazený pouze na ubytování, program s průvodcem by byl hned druhý den tedy 18.12. a možnost návštěvy Lázní je ve třetí den 19.12. ? Děkuji za odpověď

CK Arcadia Air

Dobrý den, ano je to přesně tak jak píšete.

Jana

Dobrý den, mohli byste prosím připravit obdobnou nabídku na období leden – březen? Velice bych jí uvítala.

Děkuji Jana

CK Arcadia Air

Dobrý den, podobný zájezd plánujeme na Valentýn 15.2. – 18.2.2018

Silvie R.

Dobrý den, byla by možnost, že byste navyšovali kapacitu u zájezdu v termínu 12. – 17. 12. u hotelu Gloria? Případně i v jiné termíny, stejný hotel? Děkuji za odpověď

CK Arcadia Air

Dobrý den, kapacitu u hotelu Gloria bohužel nemůžeme navýšit. Dodatečné pokoje můžeme vyžádat u hotelu Manzard.

Tereza Stiborková

Dobrý den, v případě lichého počtu osob, je možnost trojlůžkového pokoje nebo přistýlky?

CK Arcadia Air

Dobrý den, ano v případě, že budete na pokoji např. 3 osoby, zajistíme pro Vás pokoj s přistýlkou. Případně je možné doplatit si u naší CK jednolůžkový pokoj.

Karla

Dobrý den, co přesně znamená podepsat smlouvu do dne platnosti vocheru? Můj společník bude v tu dobu nepřítomný… Můžu to podepsat za všechny zúčastněné? Kde se to podepisuje? Co přesně to znamená?

 Děkuji

CK Arcadia Air

Dobrý den, jelikož se jedná o zájezd, musí pro Vás naše CK připravit smlouvu o zájezdu, kterou Vám následně zašleme na email. V ní uvedeme Vás jako objednavatele a ostatní osoby jako cestující. Smlouvu pak stačí podepsat pouze Vámi a zaslat nám zpět emailem.

Eliška Bochová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co všechno je v ceně lázní?

CK Arcadia Air

Pěkný den, cena zahrnuje celodenní vstup do lázní s termálními bazény, saunou, párou (vnitřní a venkovní část) a šatní skříňku.

Kamrádová

Dobrý den, zajímá mě jakým programem se začíná v ten den nástupu čili ve čtvrtek a potom další dny
Děkuji K.

CK Arcadia Air

Pěkný den, program ve čtvrtek začínáte ubytováním v hotelu (možnost ubytování od 14 hod.), jinak máte volný program. V páte máte celodenní prohlídku města s průvodcem a v sobotu můžete navštívit termální lázně dle libosti. Vstup do lázní máte na celý den.

Martin Müller

Dobrý den, příplatek za jednolůžkový pokoj je cena zahrnuta za 3 noci nebo na 1 noc? Děkuji

CK Arcadia Air

Dobrý den, jedná se o cenu za celý pobyt, tedy za 3 noci.

Miloslava Pilátová

Dobrý den, chci koupit pobyt jako dárek, je možné, kdyby dotyční chtěli vyměnit hotel Gloria za hotel Manzard a doplatit si?

CK Arcadia Air

Dobrý den, ano upgarde jsme schopni udělat i po nákupu voucherů.

Monika Svobodová

Dobrý den, pokud bych chtěla si připlatit jednolůžkový pokoj, jde to bez problémů? a kdy se to platí? Ceny které uvádíte jsou za celou délku pobytu? Děkuji Monika

CK Arcadia Air

Dobrý den, pokud byste chtěla doobjednat jednolůžkový pokoj, stačí to zmínit v objednávacím emailu. Následně Vám vystavím fakturu na tento doplatek. Uvedené ceny jsou za celou dobu pobytu.

Zuzka Nováková

Dobrý den, jedná se o hotel gloria http://www.hotelgloria.com/? Kdybych si dokoupila dopravu v kolik je odjezd a návrat do Prahy?

CK Arcadia Air

Dobrý den, ano uvedený odkaz je na hotel Gloria. Autobusovou dopravu naše CK nezajišťuje, ale autobusové jízdenky si můžete zakoupit u dopravců Flexibus či Eurolines, kteří stavějí v Budapešti u zastávky Népliget, pár min. chůze od obou hotelů. Tito dopravci jezdí do Budapešti několikrát denně, takže si můžete vybrat Vámi preferovaný čas odjezdu. Pokud byste potřebovala poradit s jejich rezervací, neváhejte nám zavolat na uvedené kontakty do naší CK.

Milada

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bych měla do Budapešti dorazit. Je jedno kdy v průběhu dne? A také, jestli mám dorazit den předem, nebo v den, kdy začíná zájez. Děkuji za informaci.

CK Arcadia Air

Dobrý den, check-in v hotelu je po 14 hod. a check-out do 12 hod. Hotely mají 24 h recepce, takže můžete dorazit kdykoliv, nicméně pokud by to mělo být opravdu noční či ranní hodiny, je lepší to dát vědět dopředu. Příjezd je vždy v 1. den zájezdu.

Alena

Dobrý den. Lze ubytovat 5 osob, 2+ 3 děti (7,7,11 let). Jak zakoupit vouchery na dva pokoje?

CK Arcadia Air

Dobrý den, stačí si zakoupit 5 kusů voucherů a při rezervaci Vám přidělíme třílůžkový a dvoulůžkový pokoj.

tereza sikorova

Dobry den,
je mozne si u Vas koupit pouze vstup do lazni? Popr. Jaka by byla cena.
Dekuji predem.
Tereza Sikorova

CK Arcadia Air

Dobrý den, zájezd prodáváme pouze jako balíček služeb a bohužel není možné zakoupení pouze vstupu do lázní.

Andrea S.

Dobrý den,
je možné ubytování s malým pejskem (2,5kg)?
Může do lázní roční dítě?
Děkuji :)

CK Arcadia Air

Dobrý den, s malým pejskem Vás můžeme ubytovat pouze v hotelu Gloria a to za příplatek 410,–. Co se týče návštěvy lázní s batoletem, tak se s ním můžete volně pohybovat pouze mimo bazény. Koupání takto malých dětí bohužel není povoleno (do 3 let) ani při použití koupací pleny.

Veronika Maierová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v kolik hodin by byl odjezd a v kolik příjezd (do Prahy), alespoň přibližně. Děkuji

CK Arcadia Air

Dobrý den, zájezd je s vlastní dopravou. Nejlépe se do Budapešti dostanete s využitím autobusového dopravce Eurolines nebo Flexibus. Ti mají odjezdy z Prahy několikrát denně.

Michala

Dobrý den, je nutné chodit celý den s průvodcem po památkách? A je v tomto dni i nějaké osobní volno? Na jak dlouho je vstup do lázní v ceně voucheru?
Děkuji za odpovedi

CK Arcadia Air

Dobrý den, prohlídka města je dobrovolná a není problém se v jejím průběhu odpojit. Běžně probíhá od 9:00 do 16:00. Vstup do lázní je na celý den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru