Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízda ve svižné motokáře pro jednotlivce nebo celou skupinu

4,2 / 5 Motokáry Kartšok Praha - Modřany  (mapa) 411 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
DK

Dobrý den, nevím jak mohu hodnotit tuto nabídku. Nicméně to je děsnéééé.
Žádná hale, téměř žádná dráha, v 15:45 nebylo ani otevřeno. Podklad dráhy z panelů, z hlíny. Nechápu jak to tady můžete inzerovat stále pod fotkami a informacemi, které jsou z původního místa.
 Děkuji

Petr

Jak je možné, že dráha byla včera uzavřená? Dnes má být údajně otevřena mezi 16:00 – 17:00 hod., přestože dle údajů na Slevomatu má být otevřena od 14:00 hod.

Na Slevomatu inzerujete neaktuální nabídku (fakticky se týká kryté dráhy v Uhříněvsi). Když jsme dorazili na místo v Modřanech, dráha byla (jak výše uvedeno) uzavřená, vypadala provizorně, rozhodně není krytá, jak se uvádí v nabídce na Slevomatu.

Garance spokojenosti Slevomatu („Nabídky vždy testujeme a pečlivě kontrolujeme …“) naprosto selhala.

Motokáry Kartšok

Dobrý den , pro větší spokojenost zákazníků , se dráha předělava . Za způsobené komplikace zákazníkům se omlouvame. Pro lepší komfort zakazkum je lepší si zavolat.Motokary v Uhříněvsi se zrušily z důvodu opakovaného vytopeni ,pronajimatel haly není ochoten stim cokoli dělat. Změna adresy a důvod vám mel byt zaslan od slevomatu do emailu

Dk

Dobrý den,
prosím o info, zda jsou motokáry naproti velké hasičské stanici, někde vedle sběrného dvora??
Děkuji za info

Motokáry Kartšok

Dobrý den ano jsou naproti hasičské stánici .je vjezd na pozemek

iveta

Koukám ze reakce na odpovědi je jak u koho…i tak vám děkuji za nezodpovezenou otázku .

David

Dobry den, Motokary kartsok nedoporucuji, vouchery jsem zakoupil do uhrinevse, nasledujici den byli udajne vyplaveni (asi byly v uhrinevsi zaplavy…) po telefonu sdeleno e jeste nevi kde budou, na internetovych strankach zadna informace neni a telefon je nedostupny. Tzn ztracene penize za vouchery a zbytecna cesta do uhrinevse… Priste radeji od nekoho jineho

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide, moc se omlouváme za tyto komplikace. Minulý týden jsme zasílali email se změnou adresy. Nyní motokáry můžete nalézt na Generála Šišky, Praha – Modřany, naproti hasičské stanici. Zde si můžete zajezdit a užít si vaše zakoupené vouchery :-) Hezký den. Míša

Jan K.

Dobrý den, koupil jsem vouchery a až nyní zjišťuji, že Kartšok je na nové adrese a jiné dráze. Adresa je nepřesná, protože naproti hasičské stanici v Modřanech na mapě žádnou budovu nevidím. Máte někdo zkušenosti z posledního víkendu jak to tam vypadá a zda to má vůbec cenu?

iveta

Dobrý den , rada bych voucher darovala 9 letému synovi a jeho pár pratelum 8 letým…dětské motokary jak jsem četla k dispozici máte a kolik ? Je v ceně kukla nebo si ji na místě budu muset koupit?

Miroslav Vlach

Když mám voucher na předchozí nabídku kterou jsem kupoval hlavně z důvodu dostupnosti a toho že dráha byla skvělá, je možná finanční refundace z důvodu ztíženého využití ze strany Kartsok.cz, nebo musím čekat na propadnutí voucheru, kdy získám jen kredity na jiný nákup, navíc s omezenou platností?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Míro,

moc nás mrzí tyto komplikace. Samozřejmě pochopíme, když nebudete chtít voucher využít a pokud budete chtít, můžeme vám ho stornovat.

Hezký zbytek neděle. Míša

Lucie

dobrý den všem návštěvníkům , motokáry kartsok se momentálně stěhují na adresu Generála Sišky v Modřanech, naproti hasičské stanici. Jezdit se bude od tohoto víkendu od 10.7 děkujeme za trpělivost motokáry Kartsok.

Flener

Mate motokary i pro menší deti než 15 let?,nebo možnost aby jel rodič s dítětem na klíně??
Děkuji za odpověď

Motokáry Kartšok

ano mame i pro deti od 7 let

Sorin

Dobrý den, máte možnost spolujezdce dítě? Děkuji

Motokáry Kartšok

dobrý den zaleží jak je velké

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru