Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní vstup do Aqualandu Moravia včetně 120 minut ve wellness

Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 4 808 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Formanova

Dobry den.je mozne pri zakoupeni voucheru Po-Ne. Uplatnit v Po-Ct??? Dekuji

Linda

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nebude možné platnost voucheru prodloužit. Plánovali jsme přijet 4.7. a platnost je pouze do 30.6. Děkuji Vám za odpověď.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Lindo, platnost voucherů je pevně dána, tedy do 30.6.2016. Hez­ký den.

Libor Pachta

Ptám se znovu, protože je to psáno pokaždé jinak: Dobrý den, chápu to správně, že v případě, kdy chceme týdenní voucher uplatnit raději o víkendu, tak rozdíl mezi víkendovým a týdenním voucherem je Kč 369 – 349 u této nabídky? V tomto případě tedy doplatit pouze Kč 20,–/osobu přímo na pokladně AQM, je to tak? Děkuji za konečné upřesnění!

Aqualand Moravia

Ano, je to tak. Pokud zakoupíte týdenní voucher za 349 Kč a budete chtít využít o víkendu, doplatíte na pokladně 20 Kč/voucher. Hezký den.

Monika Čadová

Dobrý den,
mohu se zeptat jak je to s tím doplácením? pokud koupím levnější voucher a nestihnu jej využít v týdnu, mohu doplatit na pokladně a jít o víkendu? Protože u jedné odpovědi píšete, že je to možné a u další, že není tak kde je pravda? Děkuji :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Mončo,

moc se omlouvám, chyba již byla napravena :-) Ano pokud se rozhodnete či nestihnete využít v týdnu, můžete zajet o víkendu, kde doplatíte rozdíl :-)

Hezký den. Míša

Martina P.

Dobrý den, bohužel jsem si teď všimla, že jsem koupila variantu Po-Čt a Aqualand jsme chtěli navštívit v pátek, je možné rozdíl 20 Kč/os. zaplatit na místě? Děkuji za informaci

Slevomat.cz

Dobrý den, Martinko,

moc se omlouvám, ano samozřejmě toto je možné. Stačí doplatit na místě v případě, že byste se tam rozhodli vyrazit o víkendu :-)

Hezký den. Míša

Libor Pachta

Dobrý den, chápu to správně, že v případě, kdy chceme týdenní voucher uplatnit raději o víkendu, tak rozdíl mezi víkendovým a týdenním voucherem je Kč 369 – 349 u této nabídky? V tomto případě tedy doplatit pouze Kč 20,–/osobu přímo na pokladně AQM, je to tak? Děkuji za odpověď!

Slevomat.cz

Dobrý den, Libore,

moc se omlouvám, ano je to tak, pokud si zakoupíte levnější voucher, stačí rozdíl v případě využití o víkendu doplatit přímo na místě.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Martin

Dobrý den,půjdu k Vám ve všední den- 1 dospělý,1 dítě nad 150 cm,1 dítě do 150cm a 1 dítě 120cm,můžu uplatnit rodinné vstupné za 1290Kč?Nebo musím nakoupit 4krát slevový kupon za 1396Kč?Díky za odpověď,Martin­.p.s.:do welnes nechceme.

Aqualand Moravia

Dobrý den, Martine, rodinné vstupné se vztahuje na 2 dospělé osoby a 1 dítě do 150 cm a cena na pokladně činí 1 390 Kč, na eshopu 1 240 Kč. Můžete zakoupit rodinné vstupné za 1390 Kč na pokladně + 149Kč za další dítě do 150 cm. Nebo můžete zakoupit vouchery tady v nabídce a užít si i pobyt v saunovém světě :-) ten vám mohu opravdu doporučit.

Martina Krejčířová

Dobrý den, je možné při zakoupenílevnějšího voucheru, který platí od po-čt uplatnit o víkendu klidně by jsme doplatili zbytek za ten dražší? Při nákupu jsem se unáhlila a omylem zakoupila týdenní využití!
Děkuji za odpověd

Aqualand Moravia

Dobrý den, ano, je to možné, doplatíte rozdíl na pokladně AQM :)

Vláďa

Kolik Kč budu doplácet v případě, že přesáhnu uvedenou dobu 120 minut ve Forum Romanum Wellness?. Doplatek za dalších 150 minut je 189,–Kč/osoba? Nebudu přecházet!

Aqualand Moravia

Dobrý den, pokud nás navštívíte do tohoto pátku, tj. do 10. 6. 2016 a přetáhnete dobu ve wellness, tak se Vám na hodinky načte 100 Kč za nově započatých 120 minut. Pokud nás navštívíte od soboty, tak za přetažení se bude nově účtovat 29 Kč za 30 minut. V případě, že byste zónu opustil a vrátil se zpět (například na hodinu) tak by se Vám načetlo celých 150 minut za 189 Kč. Přeji hezký den :)

Libor Pachta

Kolik Kč budu doplácet v případě, že přesáhnu uvedenou dobu 120 minut ve Forum Romanum Wellness? Děkuji za odpověď.

Aqualand Moravia

Dobrý den, případný každý další přechod do Forum Romanum Wellness pro osoby nad 150 cm a starší 15 let se doplácí dle aktuálního ceníku – 100 Kč/osoba/120 minut do 10. 6. 2016, v případě návštěvy od 11. 6. 2016 činí poplatek za přechod 189,–Kč/osoba/150 minut. Hezký den.

george

Takže bývá teď v období slevy narváno? Chtěl jsem v pátek 3.6. přijet…

Aqualand Moravia

Dobrý den, určitě přijeďte, rádi Vás tu uvidíme. Narváno určitě není :-)

Macka

Dobrý den, prosím vás plánujete prodloužit akci na vouchery aj od července?

Aqualand Moravia

Dobrý den, v současné chvíli prodloužení voucherů neplánujeme. Přeji hezký den.

Franta Novak

Je pravda, že největší venkovní bazén Rivéra pool je uzavřený až do 10.6.2016 ?

Aqualand Moravia

Dobrý den Franto, ano největší venkovní bazén Riviéra pool je v současné době z důvodu výstavby nového baru uzavřen. Namísto bazénu Rivéra máme o víkendu v provozu další venkovní bazény. Více informací zde: http://www.aqualand-moravia.cz/otevreni-venkovnich-bazenu
Hezký den

Jitka Mruzková

Dobrý den,
pro 5 letého syna musím tedy koupit stejnou vstupenku jako pro dospělého?
 Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, tato akce není určena jen pro dospělou osobu. Na vstupenku může i dítě do 150cm, nad 150cm, student a senior. Pokud máte dítě do 100 cm, tak máte vstup zdarma. Záleží proto, v jaký den chcete přijet a jestli na celý den nebo na 3 hodiny. :)
Kompletní ceník najdete na www.aqualand-moravia.cz

Marcelka Piková

Dobrý den,

koupila jsem si voucher, ale ne přes slevomat ale přímo přes váš eshop, kde bylo zaplacené celodenní vstupné +2h wellness… (349.-)
Bohužel jsem to koupila unáhleně a zjistila jsem, že vouchery nestihnu využít, jsem ze Zlína. Bylo by možné vouchery nějak stornovat a peníze poslat na účet?

 Děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, kontaktujte informace Aqualandu Moravia: info@aqualand-moravia.cz ohledně storno voucheru.

Jana

Dobrý den, jde kupon uplatnit už v den zakoupení na tomto portále?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

ano samozřejmě, pokud budete platit kartou online, zašleme vám voucher ihned a pak už zbývá jen vyrazit :-)

Hezký den. Míša

Richard

Dobrý den,

Od vlaku linky S3 v pracovní dny navazuje pravidelně linka 530,a le můžete z Brna jet řadou jiných způsobů (viz. tady: http://idsjmk.idos.cz/vor-jmk/spojeni/?date=25.05.2016&time=7%3a00&f=Brno&t=Pasohl%c3%a1vky%2c+Aqualand+Moravia&fc=1&tc=302003&submit=true). Případně JŘ linky S3 zde, JŘ obsahuje samozřejmě i všechny návazné linky, tj. i linku 530 ve Vranovicích): http://idsjmk.cz/jrady/S3.pdf a zde pro přehlednost i JŘ linky 530: http://idsjmk.cz/jrady/530.pdf

Marie Páralová

Je spoj z Vranovic od vlaku všední den

Jana

Dobrý den, je možné při zakoupení dražšího voucheru, který platí od pá-ne uplatnit v pondělí? děkují

Aqualand Moravia

Dobrý den Jano,
ano, vstupenku, která je platná od pátku od neděle lze využít i od pondělí do čtvrtka.

Elena Holíková

Prosím o info, syn má 17 té narozeniny, v tento den dostane u Vás na pokladně 50% slevu z částky 490Kč? druhy syn je dítě do 150cm, jakou vstupenky na celý den Pá+víkend, prosím mám koupit když nemůže do Wellnes zony,.. našla jsem něco za 350,– Kč.. ale to můžu zaplatit tuto akci pro dospělého.. Pro děti nemáte akci? děkuji

Aqualand Moravia

Dobrý den, tato akce není určena jen pro dospělou osobu. Na vstupenku může i dítě do 150cm, nad 150cm, student a senior.

Markéta Stašková

Dobrý den, neplánujete zařadit do nabídky slevu na rodinné vstupné?
Markéta

Aqualand Moravia

Dobrý den, v současné době neplánujeme slevu na rodinné vstupné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru