Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 křupavé pizzy poseté lahodnými ingrediencemi v Hrádeckém Dvoře

4,3 / 5 Staročeská restaurace a Caffé ~ food Hrádecký Dvůr Plzeň 4  (mapa) 140 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
gonzalo

Dobrý den přeji,
nebylo by vhodnější (pro obě strany) vyfotit vlastní pizzu na titulku, než na nabídku lapat lidi cizím ilustračním fotem?
ps: voucher jsem zakoupil, ty Vaše pizzy dle reálných fotek vypadaj v poho, nemáte se za co stydět, tak berte foťák do ruky :)
Děkuji
 hh

Slevomat.cz

Dobrý den,
jako ilustrační fotografie je použitá pouze první. Další jsou uý reálné z restaurace aopravdu není se za co stydět :-) vypadají krásně. Pokud zákazník projde všechny snímky, tak bude i vědět, jak to vypadá s interiérem a exeriérem restaurace .-)

Hezký den, Markéta

Janek Kroupa

Naprosto souhlasím s dotazem uvedeným výše. Ale tohle jsou slevy na slevy a to už je na slevomat.cz tak nějak normální. Navíc vždy připojujou ty své trapné smajlíky jako výsměch lidem kteří zde vkládají své dotazy. V tomto směru je ubohost vystihující mnohem více český slevomat.cz než jejich jako slevy.

Hrádecký Dvůr

Je pravidlem, že si zákazníci s vouchrem dávají nejdražší pizzu z jídelního lístku, proto si ho většinou kupují..

dotaz

Pizza vypadá nádherně, ale při pohledu do oficiálního ceníku… 75,–, 85,– 95,–…třeba na Margaritu je levnější zajít si bez slevy…k čemu tyto pseudoslevy ? Neuražte se, ale tahle obchodní politika, využívající lačnost lidí po slevách, se mi nelíbí…co třeba na laciné pizzy poskytnout opravdovou slevu ?

Slevomat.cz

Dobrý den,

v tomto případě je určitě výhodnější vybrat si dražší pizzu, abyste ochutnala něco nového :-) Pokud byste o ni neměla zájem, jsme rádi, že jsme vás mohli alespoň inspirovat a můžete zajít do restaurace i bez voucheru :-)

Hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru