Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Laser game pro hráče i týmy v nejmodernější pražské aréně Galaxy

4,6 / 5 Laser Game Galaxy Praha - Bohnice  (mapa) 582 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Martina

Dobrý den,
jak se k vám nejlépe dostaneme z centra Prahy nebo z Dejvic? Díky!

Sandra

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li je možné jeden voucher rozdělit do dvou her, anebo lze uplatnit voucher pouze v rámci jedné hry (tedy bude-li nás 10 hráčů na jednu hru, jestli je možné uplatnit voucher 6+6 a dva vstupy převést do další hry, anebo je možné pouze 6+4). Děkuji.

Laser Game Galaxy

Dobrý den Sandro,
vouchery můžete libovolně kombinovat i na více her. Podmínkou je, ale uplatnit vouchery v jeden den.
Hezký den Tým Laser Game Galaxy

Lenka Vorlíčková

Dobrý den,
Pokud bych zakoupila voucher pro 6 lidí, lze zarezervovat hru tak, aby nás hrálo jen 6 a nepřidával se k nám nikdo jiný? Nebo vždy hry doplňujete na určitou kapacitu? Děkuji a přeji hezký den

Tým Laser Game Galaxy

Dobrý den Lenko, arénu lze rezervovat pro jednu skupinu od 10 hráčů. Pokud Vás bude pouze 6 nemůžeme Vám zaručit, že se do Vaší hry nepřidají cizí hráči.
Hezký den

Jiřina

Dobrý den,je nějaký min. počet účastníků hra ve 2 by byla asi nudná. Lze hrát i s cizími osobami.

Tým Laser Game Galaxy

Dobrý den Jiřino,
děkujeme za Váš zájem o hru v naší Laser Game Galaxy aréně.
Není problém se přidat do hry k jiným hráčům. V našem rezervačním systému (na našich webových stránkách) si vyberte termín, který by Vám vyhovoval a přidejte se do hry, kde není napsáno „obsazeno“, popř. zavolejte na náš tel. kontakt, rádi Vám s rezervací pomůžeme.
Hezký den

Tým Laser Game Galaxy

Dobrý den,
při výšce 120 cm není vůbec problém užít si u nás v aréně hru laser game. Vesta i zbraň je velmi lehká a unesou ji i mnohem menší děti.
Hezký den

Monda

Synovi jsou sice 4 roky, ale má 120 cm. Starší sourozenci ho ve vývoji „táhnou“ kupředu, takže se domnívám, že by asi také mohl jít, co myslíte?
Jak těžký je postroj a zbraň?

Tým Laser Game Galaxy

Dobrý den, při výšce 120 cm není vůbec problém užít si u nás v aréně hru laser game. Vesta i zbraň je velmi lehká a unesou ji i mnohem menší děti. Hezký den

Lenka Mikotová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda můžeme před hrou nebo po hře uspořádat v baru narozeninovou oslavu (vlastní dort, jednohubky) pro cca 12 dětí na max 2hod.?
Díky
 LM

Tým Laser Game Galaxy

Hezký den Lenko, není problém uplatnit vouchery v rámci narozeninové oslavy. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte, odešleme Vám naší narozeninovou nabídku přes e-mail nebo Vám rádi vše upřesníme po telefonu. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru