Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7 nocí v chorvatském Zadaru: u moře a v penzionu s vlastním bazénem

3,8 / 5 CK Adria Sun Dalmácie - Chorvatsko (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martina

Dobrý den, prosím kolik by stála tato dovolená pro 2 dospělé osoby a 2 děti 7+10 let v termínu od 6/8–13/8 včetně dopravy. Děkuji Hauerová

CK Adria Sun

Dobrý den, zakupovala byste 2× voucher v ceně 4899 Kč, děti mají slevu 50% z ceny voucheru. U nás byste tedy doplácela 2× částku 2.450,– Kč. Cena autobusové dopravy je závislá na nástupním místě, pohybuje se v rozmezí 1990 Kč – cca 2500 Kč.

Pavel S.

Dobrý den.
Prosím o informaci, jakou mám možnost zvolit si pokoj v 1.patře s vlastním zázemím tak, abych nebyl ubytovaný v přízemí dle popisu.
Děkuji za odpověď.

CK Adria Sun

Dobrý den, ubytování v prvním patře (ve studiu nebo apartmánu) je za příplatek 300 Kč/osoba. Tento příplatek se hradí při sepisování cestovní smlouvy naší CK.

Helena

Dobrý den,
prosím o nejvýhodnější kalkulaci 2 dospělí a 3 děti (1 rok, 5 let, 6 let) na kdykoliv v srpnu, se všemi poplatky. Bez dopravy. A ještě prosím o kalkulaci polopenze. Předpokládám správně, že roční dítě nemusí mít polopenzi zaplacenou, když bude jíst se mnou?

CK Adria Sun

Dobrý den, ve všech srpnových termínech je shodná cena. Tedy voucher za 4.899,– Kč. Výhodněji vychází termín na přelomu srpna a září, kdy je voucher za cenu 3.999,– Kč. Ve Vašem případě byste zakupovala 2× voucher, 2 děti by hradili 50% z ceny voucheru, tedy buď 2.450,– Kč nebo 2.000,– Kč. Roční dítě je bez nároku na lůžko zdarma. Zvýhodněná cena polopenze je 2.250,– Kč / os./týden, pro děti do 6 let 1.570,– Kč/týden. Pro roční dítě není třeba zakupovat polopenzi.

CK Adria Sun

K uvedeným částkám doplácíte v místě pobytu pobytovou taxu ve výši 350 Kč/osoba/týden, děti do 12ti let taxu neplatí. Za pobytovou taxu byste tedy platili 700,– Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru