Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jeden nebo tři vstupy na lekce Pole dance ve studiu ONE2ONE

ONE2ONE Brno  (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva Doležalová

Já bych se chtěla zeptat, když tam příjdu takhle uprostřed nebo na konci kurzu (pololetí) nebude pro mě problém se připojit a pro lektorku mě vůbec něco naučit? :) Když už tam budou zkušené děvčata?

Roman Gemrot

Dobrý den, lekce které nabízíme tady na slevomatu jsou open class, tedy pro všechny kdo si chtějí Pole Dance vyzkoušet nebo navštěvovat lekce nepravidelně a lektor-ka je na tohle připraven-a. Díky našemu individuálnímu přístupu a menšímu prostoru, nemáme problém učit všechny pokrocilosti dohromady včetně úplného nováčka :) I na kurzech se stává, že né vždy všichni zvládají vše stejným tempem. Někdo prijde poprvé a zvládne za jednu lekci to co jiní za 3–4. Je to velice individuální, záleží i na tom, jak to půjde Vám a rozhodně se nemusíte obávat, že by u nás lektor-ka nezvládl-a věnovat se nové klientce i na konci kurzu mezi „zkušenými“ holkami :) Však nabízené lekce zde jsou vlastně od toho, aby si každý sám zhodnotil jaké to u nás je a jak lektor-ka pracuje :) Pokud se rozhodnete nás navštívit, budeme se těšit. Příjemný den. Roman Gemrot

mg

Dobry den, pred tim nez si voucher koupim, chci se zeptat na obsazenost lekci, viz spatny komentar.

Roman Gemrot

Dobrý den, trochu nerozumíme tomu co je viz. špatný komentář, ale každopádně obsazenost lekcí je nyní bez problému a na lekci buď ve Čtvrtek nebo v Pátek je možné se přihlásit. V případě plné obsazenosti reagujeme a hledáme náhradní řešení abychom pokud je to v našich možnostech vyhověli každému zákazníkovi (klientovi – klientce) si lekci vyzkoušet.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru