Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kyselina hyaluronová v nejvyšší koncentraci s kaviárem a kolagenem, 30 ml

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Dobrý den, můžete mně prosím napsat, kde je přípravek vyráběn a z jaké země pochází hlavní ingredience, čili kys.hyaluronová a kaviár? Děkuji

Zákaznický servis NATUREVITAL s.r.o.

Dobrý den paní Jano, jsme ryze český výrobce kosmetiky, tudíž výroba probíhá v ČR. Hlavní složky přípravku, na které se dotazujete, pochází a dovážíme od předních výrobců pouze ze zemí EU, zejména z Francie, také z Německa, apod.. Přejeme Vám příjemný den.

Monika Kleinova

dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je podíl kaviáru v séru
 děkuji

Zákaznický servis NATUREVITAL s.r.o.

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Pleťová „séra“ značky DERMAPRO® v řadě BIO-PHASE2 jsou profesionální koncentráty s garancí kvality. Přípravek obsahuje vysoký podíl kyseliny hyaluronové, a to 3%, ( jedna z nejvyšších na trhu dostupných a užívaných koncentrací). Celkově tak kyseliny hyaluronové, (nízkomolekulární a vysokomolekulární), zastupují více než 90% složení výrobku. Zbylé složení do 100% výrobku, (i dle řazení INCI na obalu), tvoří právě Kaviár, respektive extrakt černého kaviáru vysoké kvality, takže je ve výrobku zastoupen ve vysokém a účinném podílu, dále kolagen, minimální množství konzervantu a přírodní parfemaci vzácnými esencemi.. Přejeme Vám hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru