Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1 nebo 3 vstupy do solné jeskyně Solana + možnost vzít dítě zdarma

4,7 / 5 Solná jeskyně Solana Olomouc  (mapa) 268 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Alice Sadi

Dobry den

Nejde mi napsat hodnoceni, ale nikdy tam neni volno. Zkousela jsem to v prubehu 3 mesicu. Vzdy stejne: Dobry den mam voucher ze slevomatu: prominte v patek plno a tuto sobotu zavreno. Dnes posledni den zase pry je uplne plno do vecera… 4 vouchery nam zitra propadaji a nikdy pro nas nebylo volno. Nedoporucuji zakaznikum kupovat a slevomatu s nimi spolupracovat.
Alice Sadi

S pozdravem Solana

Dobrý den Alice,
vouchery, které jste si zakoupila u Slevomatu v prosinci 2015, přpd. v lednu 2016 mají platnost „pouze“ do 31.05.2016. Je opravdu škoda, že spousta lidí stále nechává vše na poslední chvíli a pak se na všechny kolem hněvá. V posledních dvou týdnech se návštěvnost klientů ze Slevomatu trojnásobně zvýšila proti předchozímu období. Každý si chce uplatnit svůj voucher a pokud to nechává na poslední chvíli, bohužel riskuje, že již nezbyde místo. A jen pro informaci, v roce 2016 solná jeskyně Solana v sobotu zavřeno neměla.

Terry

Dobrý den,

v případě, že zakoupím tři vstupy za 199,–, je to platné pro jednu osobu jako opakovaný vstup nebo můžu využít jednorázově s dětmi?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Terry,

drazí vám tři vouchery a záleží jen na vás, jak je využjete :-) Určitě tedy můžete i naráz.

Hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru