Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Samoobslužná prádelna Quickwash – na výběr ze tří variant praní

4,5 / 5 Quickwash Strossmayerák Praha - Holešovice  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Magda

Dobrý den,
myslíte, že je pračka dostatečně velká na deku-peřinu ze umělého vlákna o rozměru 220×200? Nebo je buben tak velký, že lze ještě nějakou menší deku přihodit? Kily se vejdu bez problémů, je lehká, ještě tam bude co se hmotnosti týká velká rezerva…

Dále: jak dlouho může u takového materiálu trvat sušení? Nemusí to být úplně do křupava, ale aby se dala v klidu převést a dosušit na sluníčku. :-) Děkuji za odpověď.

Quickwash Strossmayerák

Dobrý den paní Magdo, záleží na tloušťce deky, nedokážu Vám odpovědět, jestli bude možné k dece ještě přihodit nějaké další menší prádlo. Máme vyzkoušené, že do pračky se průměrně vejde 25 ks oblečení – např.mix prostěradel, ručníky, povlaky na polštáře, cejchy, utěrky. Třeba jen utěrek až 40 ks. Sušení počítejte minimálně 3 x (3×20 kč) do úplného sucha 5×. Sušení se kupuje vždy jednotlivě po osmi minutách, takže sama v průběhu uvidíte jak je prádlo suché. S pozdravem Quickwash

Jana Dudková

Děkuji, voucher si kopím. Hezký den.

Jana Strakova

8 kg. Pračky na 10 kg máme na jiných provozovnách, uvedeno na slevomatu omylem. Velmi mnoho zákazníků si k nám chodí prát deky ( i péřové) a polštáře. A vždy jsou spokojeni. Máme průmyslové pračky a proto délka praní, jeho kvalita, máchání i zdimani není srovnatelné s prackami v domácnostech. Osobně jsem prala perovou deku 150X200 a bez problémů.

Jana Dudková

A velikost těch praček je tedy jaká? S praním není problém, ale s mácháním v malých pračkách mám velmi špatnou zkušenost. Děkuji za odpověď.

Jana Strakova

Dobrý den paní Dudkova, určitě Vám budou stačit tři vouchery. S pozdravem Quickwash.

Jana Dudková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velké pračky tedy máte? Zde uvádíte na 10 kg, na Vašem webu je však 8 kg. Pokud budu prát 2× deku a 2× polštář běžně zašpiněné a použiji vlastní prací prášek, budou mi stačit tři vouchery po 70 Kč (předpokládám tři pračky)? Děkuji za radu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru