Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotografické kurzy s fotografem Jaroslavem Horou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Michaela

Dobrý den, děkuji za odpověď na můj předchozí dotaz – měla bych ještě další – jsem úplný začátečník a chtěla jsem si koupit voucher základy fotografování, ale nově vypsaný termín mi bohužel nevyhovuje. Jelikož je voucher platný do 30.6., mám si raději koupit kurz focení dětí, kterého jsem se chtěla následně taky zúčastnit? Bude vypsán aktuální termín i na tento kurz (momentálně je na stránkách jen prošlý termín 22.5.)? Není na tento kurz na závadu, že jsem úplný začátečník? Nebo je možné koupit si voucher na základy a čekat na nový termín základů, i když bude např. až v červenci? Děkuji, Michaela

Michaela

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, od kolika hodin bude probíhat kurz základy fotografování? Na internetu je pouze datum. A kurz probíhá přímo v Modřanech?
Děkuji, Michaela

Jaroslav Hora - Horus EYE

Dobrý den, kurzy probíhají většinou o víkendech v So nebo Ne od 10 do cca 15.30 hod a to v ateliéru v Modřanech a v exteriérch v okolí. Již jsem tam údaje doplnil. Někam se nám ztratily při úpravě stránek a datumů.

Michaela

Dobrý den, budete mít vypsaný termín v červnu na základy fotografování + chci lepší foto? Děkuji, Michaela Hejduková

Slevomat.cz

Paní Michaelo, pokud potřebujete si zamluvit určitý datum, tak se informujte o volnosti a následně voucher zakupte :-)

Hezký den, Markéta

Jaroslav Hora

Dobrý den, samozřejmě termíny budou i v červnu a červenci. Vždy vypisuji termíny po zaplnění aktuálního, který je uveden na stránkách.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru