Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kvalitní látkové eco-plenky, balíčky s bambusovými vložkami

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jitka

Dobrý den,

na stránkách uvádíte cenu za ´´voděodolné kalhotky + vložka z mikrovlákna´´ 349Kc.. Na slevomatu máte původní cenu za toto zboží 418,–.
Koukám špatně nebo to vážně nesedí?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Jíťo,

ano původní cena plenek je 349 Kč, 418 Kč je to i s poštovným, které činí 69 Kč. Je to takto již v pořádku?

Hezký den. Míša

Lenka

Dobrý den,
Zajímala by mě země výroby plenek. Děkuji

Ecobabynz

Dobré ráno paní Lenko, omlouváme se za opožděnou odpověd. Plenečky jsou vyráběné přímo pro naší firmu v textilce v Číně – provincie Pujiang. Použité materiály, barvy na plenkách, taškách, přebalovacích dekách jsou velice kvalitní. S přáním klidného dne, Markéta

Blanka Lechnerová

Dobrý den, dotaz nemám, ale chtěla bych se podělit o moji zkušenost s těmito výrobky. Zboží od této firmy mohu vřele doporučit. Máme od nich několik plenkových kalhotek s plenkami a nemůžu si je vynachválit. Zboží je velice kvalitně provedené, vypadá stále jako nové i po několika vypráních. I komunikace s obchodem skvělá. Přikoupila jsem po čase stejné zboží od jiné firmy a kvalita nesrovnatelná. Zvažuji opět nákup u této firmy.

Ecobabynz Látkové Pleny

Dobré dopoledne paní Blanko, děkujeme za milý komentář, jsme rády, že jste se zbožím i s naší komunikací spokojená:)
Pravdou je, že zboží vypadající na fotografiích identicky, se kvalitou často velice liší, v textilním průmyslu v současnosti dost běžná záležitost. Proto vám děkujeme zveřejnění vaší zkušenosti s našemi plenkami, jsme rády, že jste spokojená. At´ vám i miminku dlouho slouží a v případě dotazů, rad, typů, triků atd:) jsme vám kdykoliv k dispozici na ecobabynz@gmail.com. Pokud byste měla nějaké rady, typy a triky vy pro nás, budeme rády, když se o ně s námi také podělíte:)

S přátelským pozdravem, Markéta

Martina

Dobrý den,
mám zájem o nákup většího balíčku, na který ale nepospíchám. Ráda bych si ale vybrala několik motivů, které nyní nemáte skladem. Je možnost zakoupit voucher s tím, že bych si plenky vybrala až budete mít více modelů?:) děkuji za odpověd. Martina

Ecobabynz Látkové Pleny

Dobré dopoledne paní Martinko,
děkujeme za dotaz. V případě, že si zakoupíte voucher v této akci a dostupné modely plenek, tašek nebo dek vám nevyhovují, kontaktujte nás na ecobabynz@gmail.com s číslem voucheru / ten musíme do 20.6.2016 uplatnit/ Zboží si po domluvě budete moci vybrat až z nově naskladněných modelů, které mají dorazit během července 2016.

V případě dalších dotazů nás prosím kontaktujte na výše uvedený email, jsme vám k dispozici.

S přáním klidného dne, Markéta

Kateřina

Dobrý den,

jaký je rozdíl mezi jednořadými a dvouřadými plenkami? Dle popisu mi přijdou stejné. A nejsou plenky z materiálu MINKY příliš hřejivé (např. na léto)?

Děkuji za odpověď.

Ecobabynz Látkové Pleny

Dobré dopoledne paní Kateřino, děkujeme za dotaz. Rozdíl mezi jedno a dvouřadými plenkami je v počtu patentků v pase – 2řadá varianta má 2 řady patentek. Dalo by se říci, že 2 řadé plenky poskytnou lepší fixaci miminka v plence. Jednořadá varianta má zase tu výhodu, že jsou plenky rychleji zapnuté / výhodné zejména v začátcích aktivního období miminka:) / jinak jsou plnenky identické a poskytnou stejné pohodlí.
V případě dalších dotazů pište, rády odpovíme.

Ecobabynz Látkové Pleny

+ materiál minky / chlupatý / se může jevit jako teplejší, ale z vlastních několikaletých zkušeností žádné rozdíly mezi plenkami z minky a hladkého materiálu nepozorujeme. Myslím si , že se žádného přehřívání rozhodně bát nemusíte:)

Jana

Dobrý den, chci si koupit dvě sady, ale nepotřebuji 2× tašku, je možné ji vyměnit např. za separačky?

Ecobabynz Látkové Pleny

Dobrý den, ano, není problém. Výměna může být následující: 1× taška – 1× bambusová separační role nebo 2 tašky – 1 přebalovací deka. Ohledně změny nás prosím informujte přímo do POZNÁMKY, která se vám objeví na konci objednávky na www.ecobabynz.cz , kde budete jednotlivé motivy zboží vybírat. Nebo nám napište přímo na email ecobabynz@gmail.com . Také v případě dalších dotazů jsme vám k dispozici zde nebo na ecobabynz@gmail.com. Hezký den, Eliška Kopřivová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru