Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pizza Drive: Dvě libovolné zamražené pizzy z domácího těsta

4,4 / 5 Pizza Drive (2 pobočky) Kostelec nad Černými Lesy  (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka Plzáková

Dobrý den, chtěla se se zeptat zda se jedná opavdu o pizzy, které máte ve své nabídce bez slevomatu v průměru za 75,–Kč?

Pizza Drive

Dobrý den, za 75,– je v nabídce 9 druhů pizzy, které máme stále vyrobené.Na našem e-shopu je celý náš sortiment, kde jsou ceny vyšší např. 110,– za kus.Je mi líto, že zákazník, kterému jsem vyšel vstříc napsal to co napsal, aniž by pizzu ochutnal.

Tomáš tmej

dostal jsem do ruky dvě mizerné zmrzlé pizzy jež bych si bez slevomatu mohl
koupit o 5,5 kč dráže tj jsem celkem ušetřil 11 kč za šit jež jsem fakt nechtěl
protože jsem pozval rodinu na pizzu , kdybych to koupil vedle v Bille udělal bych líp ostuda a hnus navíc personál co z toho měl srandu prověřte si je
běžná cena je 75 kč za kus nikoliv 230 Kč jak kalkuluji za 2 kusy vyhnout se zdaleka , mám to v mražáku rád to vrátím jen si proto musíte přijet protože další benzín na ně pálit nebudu ty referenci jim napsali zaměstnanci ?

Pizza Drive

Dobrý den, je mi líto, že jste nebyl spokojený, ale jelikož jsem byl svědkem celé události, tak si myslím, že vina nebyla na naší straně, protože v podmínkách na Slevomatu je obj. přes e-shop což Vy jste neměl, takže jsem Vám vyšel vztříc a dal Vám pizzy ze základní nabídky, které stojé 75,– . Z toho co jsem pochopil, jste ale měl za to, že jste si koupil pizzu upečenou do krabice a né mraženou a aniž by jste pizzu ochutnal tak je pro Vás špatná.Klidně se zastavte peníze za benzín a zaplacený voucher Vám rád vrátím, ale souhlasit s Vámi bohužel nemohu. Mějte se fajn

Ivona

Dobry den, chtela bych se zeptat na velikost pizzy.
Dekuji!

Pizza Drive

Dobrý den, 30 cm.Diky

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru