Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celoroční předplatné časopisu Báječná školka

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petr Tošovský

Dobrý den, koupil jsem dva vouchery jako dárek. Jak mám postupovat,abyste časopisy zasílali nikoliv mně, ale na dvě jiné adresy? Díky

Slevomat.cz

Dobrý den Petře,

na www.fragment.cz/slevomat vyplňte všechny povinné údaje osoby, která bude časopis odebírat a odešlete.

Nakladatelství Fragment

Dobrý den, Petře,


postupujte podle pokynů odpovědi Slevomatu. Pokud jste již vouchery uplatnil na sebe, stačí zaslat e-mail na prokesova@fragment.cz se správnými údaji a já adresy v databázi opravím. 


Přeji příjemný den


Helena
Míša

Dobrý večer,já se raději ani nebudu ptát,zdali toto přeplatné navazuje na vaši minulou nabídku,jelikož jsem tak již učinila minule a bylo mi řečeno,že ano a tak jsem si předplatné prodloužila a nyní nám přicházejí dvě Báječné školky měsíčně a tak se bojím,že když bych si předplatné prodloužila tak by mi budou přicházet tři Báječné školky měsíčně,což by bylo vskutku báječné…Míša

Nakladatelství Fragment

Dobrý den, Míšo,


to je mi líto, došlo pravděpodobně k nedorozumění. Zavolejte mi prosím na telefon 241 004 016 a domluvíme se osobně. 


Děkuji a přeji hezký den


Helena
Viktor Laštovka

Dobrý den, chci se zeptat zda je možné objednat zakoupením 2 voucherů předplatné na 2 roky?
Děkuji a přeji hezký den.

Nakladatelství Fragment

Dobrý den Viktore,


bohužel nelze. Pokud si zakoupíte 2 vouchery, dostanete 2 předplatné a obě od čísla 5/2013. Akce musí být nastavena jednoznačně, pokud bychom dělali různé výjimky, měli bychom v tom pěkný zmatek. 


Děkuji za pochopení a přeji příjemný den


Helena
Vladimír Kún

Nelíbí se mi vaše neférová kalkulace, propojená s povinným nákupem výtisků z remitendy. Připomíná mi to staré časy, kdy kupující k svému telecímu si musel přikoupit bůček. Loni jste postupovali stejně, ale aspoň jste ten svůj balíček s bůčkem prodávali o 50 korun laciněji. Přitom zdražení z roku na rok o 17 procent není zrovna bezvýznamné, že? (z 299 Kč na 349 Kč)

Nakladatelství Fragment

Dobrý den, Vladimíre,


naše akční nabídka je nastavena včetně tří starších čísel a není Vaší povinností této nabídky využít, pokud ji nechcete. Zdražení jsme provedli vzhledem k vyššímu DPH a poštovného. 


Přeji hezký zbytek dne


Helena
Lenka Č.

Dobrý den, mohu toto předplatné použít na prodloužení stávajícího? Využila jsem Vaší nabídku loni v březnu a předplatné mi končí číslem 5/2013. Děkuji za odpověď. L.

Nakladatelství Fragment

Dobrý den, Lenko,
omlouvám se, že odpovídám až teď, byla jsem včera celý den mimo kancelář. Předplatné nenavazuje o květnové číslo. Pokud využijete této nabídky dostanete č. 5 dvakrát a pak budete časopis dostávat do č. 5/2014. I tak se Vám nákup předplatného vyplatí. 


Přeji hezký den


Helena
Martin Bartek

Dobrý den,
jako nový předplatitel, vztahuje se na mě ikdyž předolatím přes slevomat dárková akce Roční předplatné – Malý školák a za dvouleté předplatné – Bajky a říkanky?

Nakladatelství Fragment

Dobrý den, Martine,


dárková akce se týká předplatitelů, kteří si zakoupili předplatné za plnou cenu. Pro zákazníky ze Slevomatu je dárkem výrazná sleva :-). 


Přeji hezký den


Helena


Petra Petrusová

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda by nešlo tohle předplatné použít na prodloužení stávajícího. děkuji Petra

Nakladatelství Fragment

Dobrý den, Petro,
pokud vaše stávající předplatné končí číslem 4/2013, pak jej samozřejmě můžete tímto způsobem prodloužit. Nelze však měnit první číslo Báječné školky, od kterého budete předplatné z této akce dostávat. 


Přeji hezký den


Čestmír
Jana K.

Dobry den. Jen upresnujici dotaz. Pisete 14 cisel, z toho 3 cisla z roku 2012. Pak mi zbyde 11 cisel, ale rok ma 12 mesicu a jedna se o rocni predplatne. Jak je to tedy s poctem casopisu? Dekuji za odpoved.

Nakladatelství Fragment

Dobrý den, Jano,
předplatné Báječné školky obsahuje celkem 11 čísel, z toho 2 dvojčísla – prázdninové 7–8/2013 a zimní 12–1/2014. Předplatné budete tedy dostávat od čísla 5/2013 do čísla 5/2014. 


Přeji příjemný zbytek dne


Helena

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru