Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Startovné na 4 měsíce do největší amatérské ligy – badminton, squash a další

4,7 / 5 VAŠE LIGA (7 poboček) Pardubice  (mapa) 30 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Pepi Z.

Mám ještě jeden dotaz: když se nejdříve přihlásím jako single, ale pak bych třeba chtěla hrát čtyřhru, je to od nového měsíce možné?

Tereza Navrátilová

Ahoj, každý správce si to řeší sám, takže nevím, o jaké město máš zájem? Každopádně platí, že pokud začneš hrát singly a potom přejdeš na čtyřhry v průběhu sezóny, tak budete zařazeni dolů, do nejnižší úrovně, nebo si bude muset dokoupit Divokou kartu za 150 Kč. Tereza – Brno.

Martin B.

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli se pak ještě platí pronájem kurtů zvlášť nebo jestli už je toto obsaženo ve startovném? Děkuji

Tereza Navrátilová

Ahoj Martine, kurty se platí zvlášť, respektive je platíte napůl s daným soupeřem, se kterým hraješ zápas. V partnerských sportovištích (většina v daném městě) máte jako hráči VAŠÍ LIGY vyjednané slevy na kurty.

 Tereza

Pepi Z.

Dobrý den, zajímalo by mne, zda budu hrát každý turnaj se stejným spoluhráčem? Jedná se mi o to, že já žádného partnera nemám, avšak ne každý mi na hřišti musí sednout. Tak zda je možnost nějaké změny spoluhráče či jak se to případně řeší? Děkuji za odpověď.

Tereza Navrátilová

Ahoj Pepi,

v rámci ligových zápasů budeš hrát každý měsíc s jinými protihráči. Takže potkáš spoustu nových hráčů s různými herními styly. :-) Po rozlosování daného měsíce už nelze měnit spoluhráče. Ale všichni jsou v pohodě, neboj. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru