Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentka na cvičení pro rodiče s dětmi se vstupem do herny

5,0 / 5 RKC Chaloupka Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz  (mapa) 7 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zdeňka Agacová

Super, dekuji. Jeste jeden dotaz, muzeme jit na spolecne cviceni ja (syn 13 mesicu) a kamaradka (dcera 23 mesicu) do jedne skupiny? Vim ze to mate rozdelene podle veku deti, tak jestli by to nebyl problem. Dale kdy mate jednotliva cviceni? Diky za odpovedi a preji pekny den Zdenka

RKC Chaloupka

Dobrý den, můžete přijít na jedno cvičení společně a vyzkoušet, zda vašim dětem vyhovuje. Přijďte nejlépe v úterý v 9 hodin.

Tereza Komenderová

Dobrý večer,mám dva kluky Jeden má 13měsíců a druhý 2roky.Můžu vyzkoušet obě cvičení podle věku a pak si vybrat do které skupinky se přidám?Záleží,jak budou kluci spolupracovat…a platila bych za oba,když bude cvičit jen jeden?Nyní jsme chodili na cvičení a většinou spolupracoval jen ten mladší a starší si hrál v herně,lze to i takto u vás?

RKC Chaloupka

Dobrý den, můžete přijít na cvičení s oběma syny na jedno cvičení a vyzkoušet ho. Např. v úterý v 9 hodin. Není ovšem možné, aby druhé dítě bylo samo bez dozoru v herně, protože je mimo prostor místnosti, kde probíhá cvičení.

Zdeňka Agacová

Dobry den, chapu to dobre, ze vstup je na nejake organizovane cviceni rodicu s detmi pod vedenim instruktora a po cviceni je mozno navstivit hernu? Nebo je toto pouze vstup do herny? Diky za odpoved Zdenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko,

chápete to naprosto správně. Vstup je na cvičení rodičů s dětmi a poté, když budou mít děti ještě dost energie, můžete navštívit také hernu :-)

Hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru