Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

500 ks jednostranných barevných vizitek ve formátu 90 × 50 mm

4,9 / 5 CALYPSO - copycentrum, digitální tisk a grafické studio Praha  (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Eva

Dobrý den, bylo by možné na tento voucher objednat dva druhy jednostranných vizitek tak, že bych od každého druhu měla 250 ks? Návrh vizitky mám, chtěla bych pouze využít pouze tisk. Děkuji za odpověď

Rostislav (calypso.cz)

Dobrý den, vzhledem k tomu, že nemusíme dělat návrh, není Váš požadavek žádný problém.. :) Děkujeme

Eva

Dobrý den, bylo by možné na tento voucher objednat méně vizitek (např. jen 250 ks), ale tištěných oboustranně?
Děkuji za odpověď

Rostislav (calypso.cz)

Dobrý den, určitě je to možné. Bez příplatku. Děkujeme za Váš dotaz.

Janča

Dobrý den,
kde je možné najít vzorky vizitek, abych viděla, z čeho můžu vybírat? Případně je možné zaslat i svůj vlastní návrh, jak bych si vizitku představovala?

Děkuji za odpověď.

Rostislav (calypso.cz)

Dobrý den, vzorky vizitek máme v naší provozovně. :-) Nejraději bychom dostali všechny klienty fyzicky k nám, osobní jednání je vždy nejlepší a minimalizuje se možnost nespokojenosti s výsledkem. Každopádně, pokud si uděláte sama návrh, budeme jen rádi. PDF soubor vítán. Děkujeme za Vás dotaz.

Lintnerová Renata

stačilo by, kdybych vám poslala svoji vizitku naskenovanou v pdf formátu?

Rostislav (calypso.cz)

Dobrý den,

pokud byste nám tím chtěla pouze sdělit údaje, které chcete mít na nové vizitce, určitě by to stačilo, ale jako podklad pro nějaké logo či obrázek to úplně vhodná metoda není. Logo je potřeba zaslat samostatně a v co nejlepší kvalitě, tzn. v křivkách. Pokud nemáte, tak alespoň hodně kvalitní rastr (obrázek). Tisk loga z jpg a podobného souboru ale nikdy nebude úplně ostrý. Velmi ale záleží, jak komplikované logo je. Děkujeme za Váš dotaz.

Petra

Dobrý den, chápu to dobře, že v ceně je i jednoduchý grafický návrh vizitky? To znamená, že mohu osobně přijít, budu mít s sebou jen logo, texty a případně nějaký obrázek a bude mi zhotoven návrh? Děkuji!

Rostislav (calypso.cz)

Dobrý den,

přesně tak, v ceně je i jednoduchý grafický návrh vizitky. Přijdete s logem či obrázkem na flashdisku (nebo zašlete na náš email), dodáte textová data, sdělíte svoji představu (vyberete si se vzorků) a vizitku Vám připravíme. Děkujeme za Váš dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru