Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Šité fotoknihy s pevnou vazbou

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
LS

Dobrý den, mám jeden technický dotaz – při vkládání textu jej v náhledu ani rozpracované knize nevidím, ale rámeček s textem tam je, text je tedy vložený. Bude při vytištění text vidět? Děkuji

Brodmannová Martina

Dobrý den,

to bohužel nebude. Musíte kliknout na fotku za textem pravým tlačítkem myši a přenést pozadí dozadu nebo text dopředu.

S přáním příjemného dne!

Lenka

Dobrý den, koupila jsem si voucher na 80 stran a začala pracovat. Fotoknihu již mám skoro dokončenou, ale v poslední době mi program píše při pokusu o otevření, že nelze otevřít a není spuštěna služba zadávání tisku. V čem je prosím problém? Nerada bych přišla o rozpracovanou knihu před dokončením a dokončit ji nemohu, nejde otevřít. Děkuji za odpověd.

Tomáš Mikulenka, CDSM.cz

Dobrý den, s problémem jsme se nesetkali, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu na info@cdsm.cz. Děkujeme.

Veronika

Dobrý den,
poslední dotaz – voucher jsem již vrátila a budu si kupovat nový, na 80 stránek. Mám již cca 20 stránek rozpracovaných, je možné prostě přidat stránky do 80 a pokračovat v tom, co jsem již začala, nebo musím začít znovu? Děkuji.

Kristina Grábnerová, CDSM

Dobrý den,
můžete pokračovat dál v práci, nemusíte začínat znovu.

Brodmannová Martina, CDSM

Dobrý den,
bohužel to takto nejde. U nás lze využít pouze ten voucher a přidat stránky tak, jak již psala kolegyně 8 stran za 89 Kč a nebo zaslat voucher na správný počet stran.

Veronika

Dobrý den,
spíše než přidávání po 8mi stránkách by pro mě byla výhodnější další varianta (tedy 80 stránek). Bylo by možné pouze doplatit zbytek, nebo musím voucher vrátit a koupit si nový? Děkuji

Veronika

Dobrý den,
koupila jsem si fotoknihu s 48 stránkami, stáhla jsem si program a začala vytvářet, ale zjistila jsem, že mi pravděpodobně těch 48 stránek nebude stačit, bylo by možné buď nějaké stránky přikoupit, nebo zrušit tuto objednávku a objednat si novou, větší? Ideálně tak, abych nemusela dosavadní stránky, které mám již hotové, dělat znovu? Děkuji.

Kristina Grábnerová, CDSM

Dobrý den, přidat další stránky není problém. Přidáváme po 8-mi a to za 89,– Kč až do 304 stránek.

Markéta Gasiorková

Dobrý den, mám dotaz, chtěla bych dvě fotoknihy, je možné je poslat v jedné zásilce abych platilo jedno poštovné? a druhý dotaz, jedná se o svatební dar pro rodiče novomanželů. je možné na úvodní venkovní stranu napsat poděkování?děkuji za info

Kristina Grábnerová, CDSM

Dobrý den,

ano, knihy je možné zaslat v jedné zásilce za jedno poštovné a to v případě, že obě objednávky zašlete v ten samý den a z jednoho e-mailu. Co se týče věnování – ano, je to možné, do naší fotoknihy můžete vkládat libovolné texty jak dovnitř knihy, tak i na obal a hřbet.

Kristina Grábnerová, CDSM

Dobrý den paní Pešková,

voucher Vám můžeme bezplatně prodloužit tak, aby to časově vyšlo.

S pozdravem

Klára Pešková

Dobrý den! Chtelae bych fotoknihu pro syna, ale ten má barozeniny 8.7. . Poslední fotky budu mít po tomto datu. Platnost voucheru je do 1.7. Dalo by se nějak domluvit, nebo budete mít v nejbližší době další akci na fotoknihy? Dekuji!

Kristina Grábnerová, CDSM

Dobrý den paní Pešková,

voucher Vám můžeme bezplatně prodloužit tak, aby to časově vyšlo.

S pozdravem

Barbora Krsová

Dobrý den, dá se v rámci programu k fotografiím vkládat také text? Děkuji za odpověď.

Kristina Grábnerová

Dobrý den, ano, můžete k fotografiím vkládat i text.

Lucie

dobrý den,knihu bych potřebovala do 6.6. Pokud bych dnes koupila voucher(platba trvá cca 2–4 dny) stihnete to?Děkuji za odpověď

Brodmannová Martina, CDSM.cz

Pokud objednávku zašlete nejpozději do zítra, tak stihneme. Voucher nám můžete dodatečně následně zaslat, abychom ho uplatnili.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru