Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Acai berry: mrazem sušený prášek pomáhá hubnout i držet nemoci od těla

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Hana

Dobrý den, když pominu to, že jsem si objednala a zaplatila 3 ks a doručeny mi byly jen 2 ks, tak mě velmi překvapila kvalita prášku. Čekala jsem sladký, tmavě fialový, rozpustný. Místo toho se jedná o černý, nerozpustný prášek, chuť písku – nevím, k čemu jinému bych to přirovnala. Je to v pořádku? Všude na internetu vidím, že se má jednat o delikátní záležitost… nechápu tedy, co mi bylo doručeno. Děkuji za inforamci, s pozdravem, H. Kmecová

Alena Zdráhalová, Acaiprodukty.cz

Dobrý den,
děkuji za dotaz. Chyba ve Vaší objednávce byla dnes napravena a na Vaši adresu byl odeslán chybějící kus spolu s dárkem jako omluvou za naší chybu.
Doručeno Vám bylo 100% rozemleté mrazem sušené acai berry v organic kvalitě.
Toto acai ale není extrakt a tak obsahuje sušené rozemleté plody i se semínky – nerozpustí se Vám zcela. Také chutná zemitě, což je normální chuť tohoto ovoce. Pokud chcete, aby se rozvinula chuť v pozadí, někteří říkají trochu po čokoládě, je dobré prášek znovu zvlhčit, tzn dát na 20 minut například do jogurtu či smoothie. Děkujeme za objednávku a přeji příjemný večer.

Majda Zelenková

Dobrý den, je prášek Acai vhodný v těhotenství a při kojení? Děkuji Majda

Alena Zdráhalová, Acaiprodukty.cz

Dobrý den, v těhotenství i kojení není přípravek přímo zakázán (jde o 100% ovoce bez přídavných látek), přeci jenom se ale doporučuje v těhotenství nezkoušet potraviny, které člověk nebral předtím, z důvodu případných alergií, apod.
S pozdravem Alena Zdráhalová, Acaiprodukty.cz

Marta Friedlová

Dobrý den . Je možný osobní odběr v Olomouci? Děkuji a přeji pěkný den. Marta

Slevomat.cz

Dobrý večer, Marto,

moc mě to mrzí, ale bohužel doručení je možné pouze službou InTime :-( Ti vám to však dovězou až domů a to je pohodlnější :-)

Hezký večer. Míša

Milan Gábor

Zdravím, je možné tento prášek sypat do uvareneho šálku čaje…?

Alena Zdráhalová, Acaiprodukty.cz

Dobrý den, můžete, naše acai ale není extrakt a tak obsahuje sušené rozempleté plody i se semínky – nerozpustí se Vám zcela – navíc vlivem teploty můžete přijít o cenné složky. Lepší doporučujeme do smoothie či jogurtu. Děkuji za dotaz.

Hana

Dobrý den, je vhodné i pro děti (dcera má 7 let)? Děkuji za informaci, Hana

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano,

bohužel tento produkt se dětem nedoporučuje :-(

Hezký večer. Míša

Alena Zdráhalová, Acaiprodukty.cz

Dobrý den Míšo a Hano,
pokud mohu, opravím přechozí tvrzení, acai berry se nedoporučuje dětem do 3 let věku. V tomto případě se jedná o sušené ovoce, které se v brazílii normálně dětmi konzumuje, neobsahuje žádná barviva, aditiva či konzervanty, není zde důvod, proč by sedmileté dítě nemohlo mít prášek v jogurtu například ke svačince – doma jej naše děti také jedí. Toto acai není rozpustné, takže buď na lžičce nebo opravdu zamíchat do něčeho tekutějšího. Děkuji za dotaz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru