Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pekelný zážitek v krásné přírodě s odpočinkem v OREA Resortu Devět Skal

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
OREA Resort Devět Skal Vysočina **** Vysočina (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Monika

Dobry den, jsem celiak, vychazite vstric co se bezlepkove diety tyce? Za odpoved dekuji.

Marcela Bednářová, Orea Resort Devět Skal.

Dobrý večer,
bezlepkovou dietu je možno v našem hotelu zajistit. Prosíme o uvedení v objednávce.
S pozdravem
Marcela Bednářová

Nikola Novotná

Dobrý den, ráda bych se zeptala na pobyt – chtěli bychom jet 2dospělé osoby+ dítě 5let + miminko. Chtěli bychom 3 případně 4noci a rodinny pokoj /se dvěma místnostmi/ aby mohli chodit děti spát do vedlejšího pokoje… prosím info jaká by byla cena, jaké příplatky a jak kdyžtak objednat.
děkuji Novotná

Michaela Koutská

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Cena za rodinný pokoj je 5.699,– Kč za dvě noci včetně programu. Pokud tedy zakoupíte voucher na 2 noci, doplatek v hotelu bude 2.700,– Kč za pobyt. Za každou další noc navíc pak doplatek činí 2.590,– Kč vč.polopenze. Tyto ceny platí v případě pobytu do 30.6. Pro prázdninové pobyty jsou ceny následovné: Cena za rodinný pokoj: 6.499,– za dvě noci vč. programu, při zakoupení voucheru pro 2 dospělé je pak doplatek na místě 2.900,–. Za každou další noc navíc pak doplatek činí 2.830,– Kč vč.polopenze. Rodinný pokoj doporučuji rezervovat alespoň telefonicky před zakoupením voucheru, jsou velmi frekventované a v hotelu jich není mnoho. Další dotazy rádi zodpovíme. Hezký den, Michaela Koutská, Orea Resort Devět Skal.

Jiřina

Prosím o dpověď na 2 otázky:
1/pokoje Standard mají balkon ?
2/ proč je rozdíl v ceně v době do 31.8. je za 2 os/2 noci 2899.- a 3589.- ?(oba pobyty ve stejném období ).
Nejdřív jsem myslela,že je to rozdíl mezi ubytování ve Standard a Superior. Ale v příplatcích je u Superioru přípl. přes 800,–za pokoj (nebo za osobu?) .Prosím Vás o upřesnění, děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, rozdíl je v popisu akce – a to ve věku osob – 3589Kč je pro 2 dospělé osoby, za 2899kč je 1 dospělý + dítě do 15 let. Ceny ubytování, jídla i vstupu do Pekla pro děti jsou nižší.

Martina

Dobrý den, jen možný pobyt se psem?/jorkšír 2 kg/
Děkuji.

Michaela Koutská

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Pobyt s pejskem je možný. Poplatek je 150,–/noc, platí se v hotelu. Hezký den, Michaela Koutská, Orea Resort Devět Skal.

Slevomat.cz

Dobrý den, pejsek ale nemůže do Pekla Čertoviny, tento zážitek je pouze pro lidi.

Stanislava

Dobrý den,
je možné vouchery sčítat a prodloužit si pobyt na 4 noci?Kolik by byl doplatek za pokoj superior –2 dospělý+2 děti/5,11 let/?
Děkuji.

Michaela Koutská

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Pobyt je možné prodloužit, pokud by se sčítaly vouchery, byly by v ceně také dva vstupy do Pekla Čertovina. 2 noci navíc (pokud samozřejmě nechcete navštívit zábavný program 2 x) prosím tedy uveďte při rezervaci pobytu v hotelu. Příplatky závisí na typu voucheru (platnost do 30.6. nebo prázdninový). Při platnosti do 30.6. – příplatek za 2 noci 2.109,– Kč za 1 pokoj obsazený 1 dospělým a 1 dítětem. Příplatek za pokoj Superior – 799,– Kč za 2 noci. Při platnosti o prázdninách – příplatek za 2 noci 2.329,– Kč za 1 pokoj obsazený 1 dospělým a 1 dítětem. Příplatek za pokoj Superior – 899,– Kč za 2 noci. Při zakoupení 2 x voucheru pro 1 dosp. a 1 dítě a zaplacení příplatku za pokoje superior je možné rezervovat rodinný pokoj (2 propojené pokoje, pokud budou dostupné). V případě dalších dotazů rádi odpovíme. Hezký den, Michaela Koutská, Orea Resort Devět Skal.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru