Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Stylový ekologický USB zapalovač do každého počasí

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petr

Koncipujte si prodej zapalovačů přes váš obchod jako ucelený produkt společně s obalem jak chcete, ale na obal si dejte klidně jméno vaší firmy a vámi zmiňované logo, ale ne webové stránky, což je již přímá reklama. Nebudu sloužit jako neplacený reklamní billboard. Až přestanete tyto produkty kazit polepováním webovými stránkami, já je budu kupovat, obzvlášť ty, co připravujete.

Petr

Dobrý den, líbí se mi nápad, měl bych 2 dotazy – kdy budou k dispozici zapalovače, u kterých uvádíte na vašich stránkách již brzy? A za druhé, proč mají tyto zapalovače na sobě vaše webové stránky jako obrovskou reklamu? To mě absolutně odrazuje od jejich koupě, nebo kolik mi budete platit za to, že budu ukazovat reklamu na váš web?

Ekozapalovace.cz

Dobrý den pane Petře. Zboží, které připravujeme do prodeje v eshopu je v jednání s výrobcem a v tuto chvíli bohužel nedokážeme říci konkrétní termín prodeje.
Prodej zapalovačů přes náš obchod je koncipován jako ucelený produkt společně s obalem, ke kterému patří i naše logo s webovými stránkami.

Karel

Dobrý den.
Ekologiské jsou jen sirky ze dřeva.
Zapalovač je z plastu a je tam baterie, to nemá s ekologií pranic společnýho. Každý to zlikviduje tak že s tím praští do popelnice (v lepším případě)

Ekozapalovace.cz

Dobrý den pane Karle, ohledně materiálu máte naprostou pravdu. Ekologický je zhlediska zapalování – nevytváří žádné splodiny za použití plynu ani benzínu. Zapalovač je vyroben z recyklovateného plastu, který by se měl po skončení jeho životnosti vyhodit do kontejnerů k tomu určených.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru