Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Anglická snídaně v Café Oblaca + vstup do Observatoře na Žižkovské věži

Tower Park Praha Praha - Žižkov  (mapa) 2 319 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Michal

Dobry den, mame 2 vstupenky na koktejl na Ziskovske vezi a vstup do observatore. Jde s nami kluk ve veku 4 roku. Kolik dohromady zaplatime? Na jakym cisle muzeme zarezervovat vstup? Dekuji za odpoved

Žižkovská věž

Dobrý den, vstupné na observatoř pro děti od 3 do 14 let činí 120 Kč. Rezervaci stolu proveďte v on line formuláři, který je uveden na voucherech.

Helena

Dobrý den, právě jsem si zakoupila přes Slevomat snídani v Café Oblaca a výhled z observatoře. Prý je možné návštěvu uskutečnit každou v jiném termínu. Musím si výhled z observatoře také předem zamluvit? Děkuji za odpověď.

Žižkovská věž

Dobrý den, ano informace máte správné. Výhled není potřeba rezervovat, ale je dobré se před plánovanou návštěvou vyhlídky podívat na www.towerpark.cz, jestli tam není nějaká uzavřená společnost nebo zavolat na naši recepci.

Antonín Chodúr

Dobrý den, je do restaurace bezbariérový přístup.

Žižkovská věž

Dobrý den, ano.

Milan

Dobry den,
Chtel bych se zeptat, jestli by bylo mozne prijit na voucher az 29.7.( narozeniny), kod bychom samozrejme zaslali v radnem terminu ( pro aktivaci). Predem dekuji za odpoved, Milan.

Žižkovská věž

Dobrý den, toto Vám můžeme slíbit, kód ani předem zasílat nemusíte. A hepy brzdy! :-)

Alena Brožková

Dobrý den, jak lze zarezervovat místo u oken?

Honza

Dobrý den, celý interiér restaurace je koncipován tak, aby ze všech míst byl skvělý výhled. Bezprostřední sezení u oken nelze předem zaručit, protože se rezervace provádí pomocí automatického rezervačního systému. Ten hosty usazuje podle jejich počtu ke stolu, času a obsazenosti. Nejlépe si udělat rezervaci ve všední den hned od osmi hodin a na výběru stolu se domluvit na místě s obsluhou:-)

Petra Pudilová

Dobrý den, již mám u Vás rezervaci. Chci se zeptat zda stihneme snídani i návštěvu observatoře, když jsme objednáni na 9,30 hod. Jsme z Litvínova. A jak se na věž dostaneme ,zda stoupáme nebo je možnost výtahu?:-) Děkuji Petra :-)

Honza

Dobrý den, snídat můžete do 10,30 a na observatoři zůstat do půlnoci. Výtah máme:-)

karolína

Dnes jsme byli –4 lidé-na snídani v café Oblaca.
Neochotný zpomalený číšník Patrik nás uvedl ke stolu na který silně svítilo slunce.Požádala jsem ho, zda si můžeme přesednout na místo, které je ve stínu/ otec má maculární degeneraci a i přes brýle by mu svítilo do očí.
Číšník řekl, že NE!!! Na to jsem se ptala proč, když u protějšího stolu nikdo nesedí, odpověděl, že tam bude další rezervace, ale stůl byl naopak neuklizený, nepřipravený pro další hosty.Posadili jsme se k němu.\poté souhlasil, že to tedy možné je.
Snídani přinesl po delší době, dle Marfyho zákona: čím méně hostů, tím pomaleji číšník pracuje.
Poté přinesl chladnou snídani, kde místo 4 klobás byla 1 sice větší než na obrázku, ale i tenčí.Odpovídala přibližně necelé polovině inzerované porce. Zeptal se zda chceme čaj nebo kávu nebo juice.Ptala jsem se, že je divné, že se nepodává studený i teplý nápoj, on odpověděl, že v nabídce je BUĎ teplý nebo studený.Chtěla jsem si to ověřit na vocheru, který mi vzal, ale ten mezitím odnesl.Protože jsem si nechtěla kazit náladu, objednali jsme si všichni 4 jen jeden nápoj.Poté se manžel zeptal, zda si může 1 juice a kávu připlatit, což číšník odpověděl, že ano.Pečivo-1!!! košíček/pro 4/ tedy 1 porce přinesl až poté, co jsem musela zajít a explicitně o něj požádat.
Když pak manžel chtěl zaplatit juice a rozlévanou!!!???ká­vu z termosky, číšník blahosklonně mávl rukou , že je to dobré.
Tedy ošidil nás pouze o 1 juice , 1 teplý nápoj a chleba.
Výhled na Prahu byl impozantní, ale přihlédnu-li k tomu, že jsme si na rodinnou snídani udělali všichni čas, já jela pro tatínka přes celou Prahu, k tomu, že jsme 3 lékaři a zvyklí cestovat po celém světě, a částku za snídani s výhledem za 1040kč!!!-považuji celou akci za ubohou.Snídaně hnusná,připadala jsem si jako když si v ROH hotelu v roce 81 hrají na nobl podnik a servírují ala bohatou anglickou snídani.Chování číšníka za stupidní, ještě když jsem se ho cíleně ptala a on mi s klidem zalhal,,kvůli bezcenému nápoji…

Honza

Dobrý den,
kontaktujte nás prosím prostřednictvím klient@towerpark.cz, abych našli řešení vzniklé situace. Děkuji.

Jana Neubauerova

Dobry den chtela bych s sebou vzit 10ti letou dceru, ale anglicka snidane pro ni nebude to prave orechove. Musim ji zakoupit listek na vez a pak si u vas objedna snidani a'la carte, nebo je i snidanovy bufet? Najdu prosim nekde info, co vdechno anglicka snidane zahrnuje? Jak mam prosim postupovat? Dekuji Jana

Honza

Dobrý den,
nejlepší bude skutečně varianta zakoupení dětské vstupenky a výběr snídaně pro dceru na místě. Bufet již nenabízíme. Obsah snídaně je na autentické fotografii přímo u akce, vypsán pak v pravém horním rohu pod zeleným bannerem KOUPIT.

Monika Szabóová

Dobrý den,
chci se informovat zda je možnost koupit dětskou porci pro dítě 5 let, nebo je potřeba i pro něho zakoupit samotný voucher v plné ceně. Děkuji. Hezký den, Monika

Honza

Dobrý den,
anglickou snídani v poloviční porci nenabízíme. Pokud byste se o pokrm podělili, stačí pak dokoupit dětské vstupné na observatoř za 120 Kč.

Katka

Dobry den, tato nabidka me docela zajima, ale jsem pomerne zmatena rozporuplnymi recenzemi a rada bych se vyhnula popisovanym neprijemnym zazitkum. Chtela bych se proto zeptat Slevomatu, zda neuvazujete o mystery shoppingu?
Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko,

zrovna jsem na této akci byla, nebylo to úplně jako mystery, pouze mě zaujala nabídka, ale nikdo nevěděl, že jsem ze Slevomatu. Vše proběhlo naprosto bez problému, byla jsem nadšená :-) Byla jsem tam tedy navečer, kdy zapadalo slunce, což bohužel u snídaně moc možné není. Nicméně ráno to určitě také bude stát za to :-)

Hezký den. Míša

Martina

Omlouvám se, že ještě obtěžuji. Ten link na volné termíny najdu kde? Pouze vidím ten online formulář? Nějak to nemůžu najít kde zjistím volné termíny. Děkuji

Honza

Ano, jedná se o ten formulář. Není to tak, že byste někde viděla přehled volných termínů, ale vyplníte ten, který vám vyhovuje. Pokud by bylo obsazeno, tak vám formulář rezervaci neumožní dokončit.

Martina

Dobrý den, chci se informovat zda se dá změnit termín rezervace. Pokud ano tak nejpozději do jakého dne? Zjistím nějak zda je v daném dnu volný stůl? Děkuji za odpověď.

Honza

Dobrý den,
pokud budete muset změnit termín rezervace, tak prosím přes naší recepci. Kontakt je uveden u akce. Volné termíny zjistíte prostřednictvím linku, který je také uveden u akce.

Klára

Dobrý den, nelze prosím připravit vegetariánskou verzi? Třeba místo masa více vajíček či zeleniny… Předem děkuji :-)

Honza

Dobrý den,
tyto detaily určitě doladíte s obsluhou při příchodu…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru