Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Balíčky lahodných RAW kešu ořechů – pro zdraví i na mlsání

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kateřina Klimšová

Promiňte, ale opravdu si stojíte za tím, že chuťově i jakostně jsou kešu v pořádku?! Mrkněte do hodnocení, kde už jsou 2 přiložené fotografie /jedna moje/. Příště prosím vyfoťte reálně to, co budete posílat, a vsadím se, že takové kešu už neprodáte… Děkuji.

Kateřina Klimšová

Dobry den,

take vracim kesu. Kvalita deklarovana B = cekala jsem horsi tvar, sem tam ulomky apod. Ale ne nacernale kesu, nektere snad i nahnile. Ani jsem to neotvirala, staci mi, co vidim, natoz to chutnat. Na uvodni fotce v nabidce mate kesu bez cernych fleku (skoro to vypada na plisen). V hodnoceni jsem prilozila fotku. Tohle, kdybyste nafotili a prilozili k nabidce zde, tak si 100 % neobjednam.

Mgr.František Knop

Dobrý den, kešu jsou v B kvalitě, jak bylo uvedeno v nabídce. Kešu jsou chuťově i jakostní v pořádku, jenom hůře vypadají. Vrátit je samozřejmě můžete na naši adresu, kterou máme uvedenou na Slevomatu: Via Naturae Českobrodská 237 Kostelec nad Černými lesy 28163 Prosíme o Vaše dodací údaje do emailu: objednavky@prirodnidoplnky.eu, abychom mohli objednávku stornovat. Děkujeme.

Matěj Mathy Tomanek

Dobrý den
oříšky mi přišli rychle což je super ale po pravdě ta kvalita těch ořechů není zrovna nejlepší nevím jestli je dobré aby ořechy byli flekaté a měli lehce jinou chuť než klasické co se koupí v obchodě. A kvalita fakt děs.
Jak mohu postupovat při tomhle bude na to někdo z vedení obchodu reagovat?

Mgr. František Knop

Dobrý den,
kešu jsou v B kvalitě, jak bylo uvedeno v nabídce. Kešu mají jinou chuť, protože jsou Raw a jsou z Afriky, nikoliv z Vietnamu. To hraje obrovskou roli.
Vrátit je samozřejmě můžete na naši adresu, kterou máme uvedenou na Slevomatu:
Via Naturae
Českobrodská 237
Kostelec nad Černými lesy
28163
Prosíme o Vaše dodací údaje do emailu: objednavky@prirodnidoplnky.eu, abychom mohli objednávku stornovat.
Děkujeme.

Radka

Dobrý den, o víkendu jsem objednala kešu a v eshopu další ořechy. Chtěla jsem propojit objednávky za jedno poštovné, ale od automatického potvrzení objednávky nikdo nereaguje. Slevomatová objednávka už na mě pravděpodobně čeká v Zásilkovně. Ráda bych, aby si mě někdo všiml.
Děkuji.

Mgr. František Knop

Dobrý den, paní Radko,
napište nám, prosím na email: objednávky@prirodnidoplnky.eu. Vše co nejrychleji vyřídíme.

Krásný den.

lenka

Dobrý den,

dnes mi byly kešu ořechy doručeny. Nejsem však s nimi spokojena a ráda bych je vrátila. Jak mám postupovat?

Musím pochválit super rychlé dodání 😉

Mgr. František Knop

Dobrý den,
kešu jsou v B kvalitě, jak bylo uvedeno v nabídce. Vrátit je samozřejmě můžete na naši adresu, kterou máme uvedenou na Slevomatu:
Via Naturae
Českobrodská 237
Kostelec nad Černými lesy
28163
Prosíme o Vaše dodací údaje do emailu: objednavky@prirodnidoplnky.eu, abychom mohli objednávku stornovat.
Děkujeme.

xkata

Dobrý den, prosím o vysvětlení rozdílu mezi WW240 a SW240, oboje máte v nabídce v eshopu. Plody tady z nabídky jsou SW240, že?

Běla

Dobrý den, chci se zeptat, jsou kešu solené? A jakou mají trvanlivost?

Slevomat.cz

Dobrý den paní Bělo,
kešu jsou nesolené a trvanlivost je do ledna 2017.

Hezký den, Markéta

Lada Nováková

Dobrý den, před chvilkou jsem si od Vás objednala zde přes Slevomat bezlepkové vločky, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné k objednávce přidat 1 kg kešu a platit tak jedno poštovné? Děkuji.

Mgr. František Knop

Dobrý den,
děkujeme za Vaši objednávku. Funguje to přesně tak, jak jste uvedla. Na Slevomatu objednáváte zboží jako v běžném eshopu a pokud je od jednoho dodavatele, zaplatíte pouze jedno poštovné.
V případě dalších dotazů jsem Vám plně k dispozici.
Krásný den.

Pavel Hoch

Dobrý den pane Knop. Šatně jste to pochopil. Fair trade je podvod. Je dávno zjištěno, že domorodci, kteří do tohoto vstoupili nedostávají kolikrát větší zisk, než ti, co do toho nevstoupili a prodávají své plodiny sami. Co jsem zjišťoval tak z fair trade označení mají největší zisk ti, co vybírají velké výpalné za toto označení. Fair trade značka není zadarmo a je drahá.
Kolem BIO je spousta povyku, ale je to nesmysl. Dá se říci, že jeden zemědělec má BIO a nestříká, zatím co zemědělec vedle stříká. :) Samozřejmě vlivem větru a dešťů se to dostane i na pole vedle, samozřejmě ne v takové míře. Problém ale pak je, že ten kdo nestříká, má problémy s mykotoxíny. Otázka co je pro tělo horší. :) nejsem odborník, jen prezentuji co nám řekli odborníci na školení, kteří se tímto zabývají.
S vaší firmu nemám zatím zkušenosti a tak si nedovolím hodnotit. Jen mě vadí že se diskuze sklouzává k tomu, že vás někdo haní, protože nemáte nějaký certifikát, který je nesmyslný. Bohužel je to teď v módě.
Ať ho máte, nebo nemáte, nemá to nic společného s kvalitou potravin které prodáváte a už vůbec ne se slušností vaší firmy. Krásný den i vám.

Mgr. František Knop

Dobrý den, pane Hoch,

děkuji Vám za erudovaný příspěvek prostý vypadů, které běžně v diskuzích čteme. V mnohém máte samozřejmě pravdu, přírodě neporučíme a voda vždy poteče tak, jak chce sama. My se ale budeme nadále snažit, abychom pro naše zákazníky vybírali to nejlepší.
Krásný den.

Pavel Hoch

Fair trade – tahání peněz od zákazníků. Za tuto značku se platí nehorázné výpalné, ze kterého domorodci nevidí ani dolar. Lidi proberte se a něco si o tom přečtete, než to budete chtít po obchodech. Stejný podvod jako BIO a podobný kraviny. Nikde není napsáno, že nesmíte platit domorodcům více, jak se značkou Fair trade, vše je jen o slušnosti.

Mgr.František Knop

Dobrý den,
Vás příspěvek nemá formu dotazu, ale pokusím se reagovat.
Výpalné po nikom nevymáháme, na Bio produkty máme potřebné certifikáty, naše ceny se řadí k nejnižším na trhu a k zákazníkům se vždy snažíme přistupovat slušně. Pokud jste tedy svůj příspěvek myslel jako pochvalu naší snahy o fér přístup k zákazníkům a ocenění kvality našeho sortimentu, děkujeme Vám.
Krásný den.

Martin

Dobrý den,
můžete tedy prosím to doložení (raw, Fair trade) doložit i nám?
 děkuji

Mgr.František Knop

Dobrý den,
dodání certifikátu je samozřejmostí a na vyžádání jej zasíláme.
V případě dalších dotazů jsem Vám plně k dispozici.

Milan

Dobry den,
prosim o informaci jaky je rozdil mezi WW240 a SW240.
Nasel jsem na vasich strankach oboje ale rozdil mi neni jasny.
Dekuji.

Mgr. František Knop

Dobrý den,
naše stránky probíhaly včera rozsáhlým upgrade a v případě některých položek, a bohužel i kešu došlo k chybnému načtení údajů. Zatím ještě nabízíme ořechy ze stávající zásoby. Omlouvám se za dočasnou dezinformaci a děkujeme za pochopení.
V současné době jako nejvyšší stupeň kvality a jako jediní na českém trhu nabízíme kešu WW210 – až 4cm veliké plody.
V případě dalších dotazů jsem Vám plně k dispozici.

Martin

Dobrý den,
opravdu jsou kešu raw a Fair traide? Nikde nevidím logo Fair trade. Máte nějaký certifikát?
děkuji

Mgr. František Knop

Dobrý den,
původ těchto kešu je deklarován naším dlouhodobým dodavatelem. Doložení původu kešu z jeho strany je samozřejmostí.

V případě dalších dotazů jsem Vám plně k dispozici.

Pavel Houska

Ano, omlouvám se, uklepl jsem se, WW240 jsou na mnou uvedeném eshopu lehce dražší, ale jsou WW :)

Mgr.František Knop

Děkuji za Váš příspěvek v diskuzi. Naše kešu jsou také WW240, vedle nich nabízíme i WW210 a připravujeme WW180 – největší výběrové kešu, jaké jsou schopni dodavatelé zajistit.

Lenka Hejplíková

Dobrý den, přidám se k předešlým konstatováním. nehledě na to, že když zaplatím plné poštovné přes Českou poštu jsem téměř na ceně bez slevy… co dodat…

Lucie

Dobry den, je možnost zkombinovat i s dalším nákupem na Vašem eshopu? Děkuji

Mgr.František Knop

Dobrý den,
kombinace s ostatními produkty je samozřejmě možná a za vše je jedno poštovné.
Přidávat můžete i další položky z našeho eshopu. Stačí to při objednávce uvést do objednávky.
V případě dalších dotazů jsem Vám plně k dispozici.

Pavel Houska

Dobrý den, dovolím si nesouhlasit, např.
http://www.grizly.cz/kesu-natural-314_detail/
cena 299 a bez slevy!

Mgr.František Knop

Ještě jednou dobrý den,
také si dovolím nesouhlasit. Tyto kešu jsou poloviční proti našim W240.
I my v našem eshopu nabízíme kešu ve vynikající kvalitě za 295Kč také bez slevy – ale jsou zkrátka jiné. http://www.prirodnidoplnky.eu/kesu-natural-1kg
Nerad bych se s Vámi přel, ale je to jako srovnávat korejské a německé auto. Ano – obě mají většinou 4 kola a volant. Ale z Německa jsou auta prostě lepší. Nechci nijak pomlouvat kešu od konkurence, ale v tomto případě mi na srovnání předkládáte naprosto jiné zboží – což bohužel není relevantní.
V případě dalších dotazů jsem Vám plně k dispozici.

PasaH

Dobrý den,
tato nabídka je šíleně předražená i na slevě, natož před slevou. Můj názor, ale podpořený eshopy, které běžně a bez slevy prodávají kvalitní ořechy laciněji.

Mgr.František Knop

Dobrý den,
děkujeme za Vaši reakci a dovolíme si odpovědět. S kešu obchodujeme již několik let a za tu dobu jsme měli mnoho typů od různých dodavatelů. Mezi kešu je obrovský rozdíl co do kvality, chuti a velikosti. My se snažíme jít směrem zlepšování naší nabídky, a proto přestáváme nabízet obyčejné v oleji loupané kešu z Vietnamu a přecházíme na lepší z Afrických zemí.
Kešu v této akci jsou raw, fair trade a velikost 240. Takovou nabídku konkurence prakticky nenabízí. Nalezli jsme pouze 2 obchody, které mají kešu W240, ale mají je samozřejmě za vyšší cenu.
V případě dalších dotazů jsme Vám plně k dispozici.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru