Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Neodolatelné dorty z kvalitních surovin z cukrárny Merlot

4,4 / 5 Cukrárna Merlot (2 pobočky) Praha - Kamýk  (mapa) 132 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kiki Šimon

Jak jsem si všimla, tak na předešlé dotazy jste odpověděli do dvou hodin od zadání dotazu. Je něco špatně, že neodpovídáte nebo je to jenom náhoda?

Jana

Plně se ztotožňuji s paní/slečnou Kiki Šimon. Všechny další cukrárny mají veškeré dorty/zákusky nafoceny v několika podobách z několika úhů, tato cukrárna nemá foto výkroje nikdy a vždy odkazuje potencionální zákazníky na telefonické dotazy. Párkrát jsem měla zájem zde dorty zakoupit, ale vždy mě odradila komunikace (včetně některých odpovědí prodejce). Myslím si, že to není to férová nabídka…

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

moc se vám omlouváme za toto nedorozumění. Vše bylo již doplněno a mělo by to být v pořádku :-)

Hezký den. Míša

Kiki Šimon

Dobrý den, pokud chce cukrárna dorty prodávat, proč nás nutí telefonovat. Mají zde uvedenou nabídku dortů, ale jen asi u tří mají název u obrázku, to je dost málo. Není zde ukázka výkroje, jak už psala paní dříve. Vaše odpověď-kontaktujte telefonicky. Myslíte, že po telefonu lze sdělit foto. Já to nedokážu. To ani nemluvím o alergenech, jsou to dost důležité údaje. Proč jiné provozovny tyto informace mohou poskytnout v dostatečném množství, ale zde tomu tak není??? Na místě Slevomatu bych tuto nedostatečnou nabídku vůbecneprodávala.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kiki,

moc se vám omlouváme. Nyní pro vás zjišťujeme veškeré informace, které bohužel nedopatřením z nabídky vypadly, aby tam nechyběly a vše bylo v pořádku :-)

Poprosím vás o strpení. Hezký den. Míša

Slevomat.cz

Dobrý den, Kiki,

ještě jednou se moc omlouvám a vše bylo již doplněno :-)

Hezký den. Míša

Lucie

Dobrý den, jak se jmenuje dort, který je ve fotoprezentaci před Růženkou? Bylo by možno vyrobit celý z bílé čokolády (jednobarevný)? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Lucko,

pro konkrétní domluvu prosím kontaktujte cukrárnu telefonicky, tak jak je uvedeno v nabídce na tel: 241 731 049, kde Vám personál rád zodpoví veškeré dotazy a jistě se domluvíte :)

Jiřina M.

Dobrý den, dorty vypadají luxusně a mají zde i dobré hodnocení, ale není zde vyfocen výkroj a není tedy vidět, co je uvnitř (např. světlý piškot a kakaový krém, nebo kakaový piškot a čokoládový krém,…). Bylo by možné to u těch dortů alespoň stručně slovně uvést? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,

pro detailní informace o složení dortů prosím kontaktujte cukrárnu telefonicky, tak jak je uvedeno v nabídce na tel: 241 731 049, kde Vám personál rád vše zodpoví. Přejeme Vám dobrou chuť! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru