Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čokoládové truffles různých příchutí od belgických mistrů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jindřich Janouch

Moc se omlouvám a abych to vykompenzoval – nenabízíte kromě pralinek také něco proti slepotě? Případně vrozené blbosti? :-)

Petra Tichá - BelgickeCokolady.cz

Zkuste od každého jedno balení, třeba to zabere :-)

Petra Tichá - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, u všech druhů truffles je vypsaná gramáž. Jedno balení má 150g.

Jindřich Janouch

Dobrý den,
nabídka vypadá lákavě, pralinky budou určitě vynikající – ale jaksi postrádám základní (a zákonný) údaj: hmotnost nabízeného zboží v balení…
Děkuji a zdravím.

Libuse

Dobry den, pralinky dorazily zasilkovnou a jsou v poradku. Bohuzel vsak chybi danovy doklad, uctenka. Misto toho je prilozena tiskova reklama na ucetni kancelar, kurzy, seminare, vystavy..Prosim tedy o poslani danoveho dokladu(absence uctenky a reklama na ucetni kancelar je kontraproduktivni v tomto pripade..)

BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, zboží zakoupené přes Slevomat, kterému přímo platíte by vám měl vystavit doklad o platbě. My jako dodavatelé zboží jsme vám schopni vystavit pouze dodací list, avšak nikoliv účtenku za přijaté peníze, neboť jsme tyto od vás přímo nikdy neobdrželi. Z pozice zákona jsme schopni vystavit příjmový pokladní doklad na základě přijaté hotovosti popřípadě fakturu v okamžiku přijetí peněz na náš firemní bankovní účet. Ani jedno z toho ve vztahu nás jako dodavatele a vás jako objednavatele u Slevomatu není možné. S úctou, Eva Řepová – účetní

Monika

Dobrý den,
ak si dnes pralinky objednám, je možné si ich vyzdvihnúť už zajtra na predajni v Prahe? Budú ako darček ku Dňu matiek, preto s tým ponáhľam. Ďakujem.

Dušan - BelgickeCokolady.cz

Bohužel zítra ne, až v pondělí, ale dnes jsme v provozovně do 18 hodin. Pokud objednávku uskutečníte a budete si ji chtít vyzvednout dnes, napište prosím ještě i e-mail s číslem objednávky na info@belgickecokolady.cz a my vám ji ihned přichystáme.

Ina

Psala jsem hodnocení u své objednávky a uklikla jsem se dříve než jsem úplně dohodnotila a tak ještě připomínka sem- objednala jsem 3× a všechny 3 krabičky mají horní rohy ze zadní části poškozené. Škoda ,že sem nemohu vložit foto pro upozornění. Chtěla jsem jako dárek, takto to zůstane doma :( . Probalené to bylo sice novinovým papírem a né měkkou folií, ale myslím, že krabičky byly pošramocené spíše už před balením. :(

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, upřímně takové zprávy mne vždy uvádějí do jistého šoku, protože si dáváme záležet na řádném a pečlivém doručení. Prosím fotografie poškozených krabiček zašlete na info@belgickecokolady.cz a uveďte, jestli dodání provedla Zásilkovna nebo PPL. Velice přísně toto prověřím a dám vám vědět. Přijměte prosím ještě jednou mou hlubokou omluvu. S úctou, Dušan Swalens

Hana Pochylá

Dobrý den. Bez palmového tuku pralinky nenabízíte?

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, za poslední rok a půl je sníženo používání palmového tuku u pralinek z padesáti druhů jen u deseti. A to navíc jen zlomkové množství. Když už se používají tuky, tak hlavně kokosový. Zatoupení pralinek s dnes nechtěným palmovým olejem v našich krabičkách (dle velikosti = počtu různých druhů) je buď žádné nebo jen opět zlomkové, poněvadž zákazníci tyto příchutě, kde je použit pro potravinářské specifikum ne nutnosti ztužování, preferují. Neustále pracujeme na vylepšování a souladu s ekologií. Mnohé produkty, které nabízíme, již mají certifikáty „Quality cocoa for better life“, bio výrobku, ochrany deštných pralesů, fair-trade, používání energie z obnovitelných zdrojů atd.

Jitka Dopitová

Dobrý den,
kolik je, prosím, možno objednat kusů na jedno poštovné?
 Děkuji

BelgickeCokolady.cz

Dobrý den,

24 ks

Jana Heiserova

Dobrý den,
píšete, že v Černé v Praze je vyzvednutí dle dohody – tedy otevírací doba – nemáte tam žádnou stálou? Děkuji

Petra Tichá - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, V Černé ulici máme otevřeno každé PO, ÚT A ČT od 8:30–12:00 h. Při vyzvání k vyzvednutí zboží jsou v infomailu vypsány další, i odpolední termíny. Pokud Vám nevyhovují ani ty, je vše na telefonické domluvě.
Hezký den

Michal Mesicek

Bylo by mozne vzvednout zbozi jiz treba v patek???

Petra Tichá - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, bohužel tento pátek je v Černé ulici zavřeno. Mohla bych Vám nabídnout termín v neděli 1.5. od 15:00 do 18:00h, nebo pondělí až do 16:00h. Hezký den.

Miroslav

Dobrý den, i já bych měl dotaz ke složení… Pokud vím, tak se uvádí složení podle % obsahu a pokud je kakao až za tuky, tak je ho tam méně… Můžete, prosím, upřesnit, kolik je podíl kakaa/kakaového prášku/kakaového másla?

 Děkuji

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, pane Miroslave,
správně uvádíte ne jasné vyjádření mé, pracujeme na návrzích nových vylepšených (nejen) Trufflech, které chceme uvést v letošním roce snad i na českém trhu. Dotázám se výrobce jak to je, reklamní slogany hovoří o 100% kakaovém másle.

Dušan - BelgickeCokolady.cz

Byl jsem poučen, že kakaové máslo je vytvořeno z uvedených ingrediencí jako celek, navíc obalené v kakau a tím vzniká produkt nazýván jako lanýž. Poměr tuků je kokosový 30:11 palmovému, kakaového prášku uvedeno 16%, ale výrobce sdělil, že nešetří a bude spíše 18,5%.

Jana .

Dobrý den, objednávku (3ks) jsem online uhradila a chtěla vyzvednout zítra na prodejně v Praze. Bohužel byl uveden datum doručení 9.5.! Mohu vyzvednout již zítra, prosím? Event. v pátek kolem poledne? Měla jsem jako dárek pro rodiče, kteří přijedou tento víkend. Děkuji

Petra Tichá - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, zboží můžete vyzvednout zítra od 8:30–12:00 hodin.

Katka

Dobrý den, ve složení ale není kakaové máslo vůbec uvedeno a rostlinné tuky jsou hned na 2. místě…

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Máte pravdu, uvedeno to tak je, kontaktoval jsem výrobce, aby se k tomu vyjádřil, protože už loni chystali nové krabičky s novým složením. Již léta vytváříme receptury na základě požadavků zákazníků. Mnohdy je to nejehké, protože jsou třeba protichůdné a vyhovět všem nemůžeme. Od loňska klademe důraz na nepoužívání palmového oleje a největšího možného podílu kakaa. Kvalita věhlasné pravé belgické čokolády zachována je vždy, v naší kamenné prodejně v Belgickém království tak jako v show-roomu v Praze dáváme k dispozici před koupí ochutnávku zdarma. Přijďte a sama se můžete poté rozhodnout.

Lucie Vejvodová

Jaký vliv má moje adresa na zásilkovnu ve které si to chci vyzvednou . Mám zboží v košíku a do okýnka píši město a IVAN4ICE a čekám až ten váš server něco najde a nic . Když dám Brno a asi 100 krát dole po načtení 4 provozoven kliknu na okno načíct další , tak až po té se mě tam na mapce objevují Rosice a Hurá i Ivančice . Laskavě si to tam opravte !

Lucie Vejvodová

proč to vůbec nemůže najít zasilkovu v Ivančicích ?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Lucie,
na oficiálních stránkách vidím, že v Ivančicích Zasikovna je. Zkuste se podívat jakou adresu máte v profilu a pokud nebudete něco sedět, tak vytvořit opravu :-) pak si Vás určitě zásilkovna najde :-)

Hezký den, Markéta

Veronika

Dobrý den,
mohu se zeptat do kdy mají expiraci?
 DĚKUJI

Slevomat.cz

Dobrý den paní Veroniko,
minimální trvandlivost je do 11/2016.

Hezký den, Markéta

Irena

Dobrý den, mohu prosit složení cukrovinek? Nebo alespoň odkaz, kde ho najdu. Děkuji :-)

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Cukr, rostlinné tuky (kokosový, palmový), odtučněný kakaový prášek, sušená syrovátka, emulgátor: sojový lecitin, sorbitantristearát, vanilkové a přírodní aroma (dle druhu pomerančové, karamelové, šampaňské, kávové, karamelové). Alergeny: sója, mléko.

Jan Pták

Dobrý den, je možné zajistit doručení až po 25.5.2016. Jako naschvál mám v době kdy zajišťujete doručení až do 24.5. dovolenou :-(((. Samozřejmě bych objednané zboží zaplatil hned.

BelgickeCokolady.cz

Dobrý den,

ano možné to je, zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.

Lucie Vejvodová

Zásilkovna má daleko více poboček , proč je možné zboží vyzvednout jen na 4 v centru kde se neblběji parkuje ??!!!!

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, ve sloupci se zobrazenými adresami je „ZOBRAZIT DALŠÍ ODBĚRNÁ MÍSTA“, kdy se vám po kliknutí zobrazí více adres v požadované lokalitě. Pokud to nestačí, akci nutné opakovat. Nevím proč to takto nedobře funguje, to je spíše dotaz na Zásilkovnu či Podporu Slevomatu. Lepší než zadat obecně „Praha“ je např. „Praha 9“, aby se člověk neuklikal. Toto ještě prověříme. Omlouvám se za nekomfortní objednávání, je to podnět k vylepšení. Přeji Vám moc hezký den.

Renata

Dobrý den, jak je zboží zabezpečeno proti poškození při přepravě? Bonbony chci objednat jako dárek, takže poškozená (deformovaná) krabička je nežádoucí.

BelgickeCokolady.cz

Dobrý den,

krabičky pečlivě dáváme ještě do větší pevné kartonové krabice s výplňovým materiálem (bublinkovou fólií nebo papírem).

Lenka

Dobrý den, obsahují palmový olej? Děkuji

Dušan Swalens - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, truffly jsou tvořeny téměř 100% z kakaového másla, proto se tak lahodně rozpouštějí v ústech. Ze zlomkového množství rostliných tuků je obsažen hlavně kokosový a ač v nejmenší míře – bohužel přece jen i palmový. Sám jsem zastáncem ochrany životního prostředí a etického zacházení se zvířaty a jejich NEkonzumace. Vytvářím úspěšně na všechny výrobce tlak v těchto směrech včetně používání energie z obnovitelných zdrojů…

Kateřina Šišková

Dobrý den.,
když dnes objednám, přijde mi zboží do příští středy (4.5.)?

Petra Tichá - BelgickeCokolady.cz

Dobrý den, pokud se objednávka promítne jako zaplacená, zboží by mělo být doručené do 3–4 pracovních dnů. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru